İşte Samsung'un yeni nesil amiral gemisi S8 ve S8+'ın muhteşem tasarımı!

Yeni Sızıntılarda Galaxy S8 Mor Renk Seçeneği De Var

Son birkaç haftadır devam eden sızıntı ve söylentiler, en az bir düzine farklı kaynaktan gelen 15’ten fazla büyük sızıntıyla büyük bir sel haline dönüştü. Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Android telefonlarının heyecan verici özelliği olarak webin etrafını kazıp bu sızıntıları bulma vaktinizin olmadığının bilincindeyiz, bu nedenle sizi bu ağır yükten kurtaralım dedik ve bu yazıda, geçen hafta sonu podyuma çıkmış en büyük Galaxy S8 sızıntılarını bulacaksınız. Fotoğraflar, fiyat bilgisi, sunuşlar, tasarımı, görünümü ve bazı boyut karşılaştırmaları yapacağız. Bunları aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Galaxy S8 Fiyat ne olacak?

Öncelikle, geride kalan en önemli sorumuzun cevabını 2 sızıntı açıklayacak. Bu soru da Galaxy S8 ve Galaxy S8+‘nın fiyatlandırılması.

Seri sızıntıcı Evam Blass, tweet atarak ilk sızıntıyı ortaya attı. Galaxy S8‘in Avrupa’da 799, büyük Galaxy S8+‘in ise 899’ya mal olacağına dair bir tweet attı. Unutmayın ki, yalnızca Samsung’un Galaxy S8 modellerinin her birisi 64 GB’lık bir iç bellek ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ve daha fazla alan ihtiyacı hisseden kullanıcılar, MicroSD kart ekleyerek hafızayı genişletebilir. Blass ayrıca, Gear VR kulaklığının yeni bir versiyonunun €129’ya mal olacağını ve Samsung’un Galaxy S8’in yanında sergilemesini beklediğimiz masaüstü deneyim platformunun ise €150’ya mal olacağını belirtti.

Bir Weibo kullanıcısından -çok sağlam güvenilir sızıntılara sahip bir kullanıcı- ikinci önemli bir sızıntı geldi. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ sırasıyla Güney Kore’de 5970 Yuan ve 6700 Yuan’a mal olacak ve Blass’ın euro cinsinden verdiği fiyatlara ile kabaca aynı değere dönüşeceğini açıkladı.
Bu sızdırılmış bilgiler doğrultusunda, bu bilgileri bir fotoğrafa dönüştürüyor ve Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ı oluşturuyoruz. Resimler geçen hafta sonu geniş bir yelpazede farklı kaynaklardan geldi.

Hızla bir demet halinde başlayalım:

Blass, Galaxy S8’in üç farklı renge sahip resmi pazarlama görüntüleri olduğu ortaya çıktığına göre, #3 noktasına geri döndü: Gökyüzü siyahı, orkide grisi ve kutup gümüşü.

Resim Kaynağı: Evan Blass, @evleaks

Sızıntılar çok güzel ancak gerçeğe dair hiçbir şey yok. Dördüncü sızıntı, Galaxy S8’in birçok fotoğrafını paylaşan Weibo kullanıcısından geliyor. BGR, Galaxy S8 sızıntı fotoğraflarını paylaşan ilk sitelerden biriydi.

Bugünkü beşinci büyük sızıntı, yine Weibo’dan geliyor ve bir iPhone 7 ve Galaxy S7 kenarı arasında bir masada bir Galaxy S8 gösteriliyor. Bu fotoğraflar, Galaxy S8‘in dizaynının ne kadar etkileyici olduğuna dair kanıtlar sunuyor.Sızıntılar,  Weibo, Twitter ya da sızıntı yapan site Slashleaks’tan gelen kalabalık kaynaklı gadget’tan gelmektedir. Yukarıdaki fotoğrafların aksine, bu sızıntıların hepsi Galaxy S8 ve / veya Galaxy S8 + kukla birimlerini gösteriyor. Ancak unutmayın ki, bu mücevherler Samsung’un gerçek telefonları gibi gerçek camdan ve alüminyumdan yapılmıştır, bu yüzden açıktır ki gerçek cihazlardan neler bekleyebileceğimiz konusunda çok iyi bir fikir veriyorlar.

Kabaca  “Işık Gücü Teknolojisi”ne çevrilebilen isimde bir Weibo kullanıcısı, Galaxy S8+‘ün geçen yılki Galkaxy S7 kenarıyla kaba oranlarla aynı boyutta olduğunu gösteren fotoğraflar yayınlamıştı.

Sıradaki Slashleaks kullanıcısı olan ‘Leakspinner’ tarafından paylaşılan fotoğraflar, Samsung Galaxy S8’ün mor renkte olacağını gösteriyor. Fakat Samsung’un serisinde kalacak mı belli değil tabii ki.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz