2016 Model Porsche Panamera

Yeni Porsche Panamera Ne Zaman Gelecek

Porsche şu anda yeni Porsche Panamera üzerinde çalışıyor. Aracın üretimi 2016 yılında başlatılacak ve şimdiki modelden daha yeni sportif tasarımı ile gelecek.

Yeni Porsche Panamera alüminyum gövde ile gelecek ve Porsche yeni Panamera için tasarruf ağırlığına konsantre olmuş olarak gelecek.

2016 Porsche Panamera mevcut sürümünden daha fazla güç verecek. V6 ve V8 benzinli motor seçeneği araç için yer alacak.

Bu ayrıntılar dışında daha sportif bir görünüm olarak aynı zamanda sportif bir sürüş ile gelecek ve araba şablon tekniğine dayanmayacak. Porsche tasarımı mevcut Porsche 911’den ileride olacak.

Porsche 45kg ve geçerli 911 ağırlığını azaltmaya yardımcı olan Panamera’da aynı malzeme kullanılacak. Malzemeler magnezyum, alüminyum ve çok-fazlı çelik içerecek.

Bu bilgilerin teyit edilmesi henüz gerçekleşmemiş olmasına rağmen dizel ve hibrid seçeneği içerebilen yeni Porsche Panamera için diğer motor seçenekleri var olacaktır.

Yeni aracın gelmesine yıllar olmasına rağmen araç için sipariş verenlerin çok sayıda olması da başka bir ayrıntı olarak göze çarpmaktadır.

2016 Model Porsche Panamera
2016 Model Porsche Panamera

Kaynak: Motortrend

Paylaş
Önceki İçerikYeni Bentley Continental Porsche Panamera Platformu
Sonraki İçerikBurg 12 Watchphone Fiyatı Ne Olacak
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz