Yeni Porsche 911 GTS

Porsche zaten arabalarının videolarını yayınlamayı seviyor. Şimdi Otomatik Blog üzerinde adamlar bu aracın dönüşlerde nasıl ve ne için yeni GTS almış olacağını keşfediyor. Geçen hafta LA Auto Show’da yeni Porsche 911 GTS gösterildi ve çok beğenildi.

Standart Carrera S fazla performans iyileştirmeleri ve dizi yenilik  ile geliyor. Bize araba nasıl performans da dahil olmak üzere bu kadar iyi oluru düşündüren yeni Porsche 911 GTS ile kendinize iyi bir şans verin.

Yeni Porsche 911 GTS de 190 ölçü bir hıza sahiptir ve bir yaklaşık 430 HP vardır. Sadece 3.8 saniye 0 ila 100 km üzerine çıkma süresine sahiptir.

Carrera S üzerinde yükseltmeleri de seramik frenler ve 20 inç jantlar bulunur. Porsche’nin spor egzoz ve spor Chrono paketi içermektedir.

911 GTS bir cabriolettir ve hem de sert üst sürümü mevcut olacaktır. Aynı zamanda ve fiyatları 114.200 dolar üzerinden başlayacak ve 132.800 dolar fiyata kadar gidecek.

Yeni Porsche 911 GTS
Yeni Porsche 911 GTS

Kaynak: Auto Car

Paylaş
Önceki İçerikSonim XP6 En Sağlam Android Akıllı Telefon Çıktı
Sonraki İçerikSamsung Galaxy S5 Galaxy S4’ten Daha Az Satılıyor
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz