ONEPLUS 5 SIZDIRILDI MI?

Yeni bir rapora göre, OnePlus 5 geçen yılki OnePlus 3 ve OnePlus 3T‘nin ardılı olacak. Bu nasıl mümkün olabilir? Dördüncü sayı Çin’de kötü bir şans, bu yüzden yeni bir söylenti, Çinli akıllı telefon üreticisinin OnePlus 4’ü atlayıp sadece OnePlus 5’e geçeceğini öne sürüyor.

Çinli site PCPop, iPhone 8, Galaxy S8 ve LG G6’ya karşı yarışacak bir sonraki amiral gemisi Android akıllı telefonu yaklaşmakta olan OnePlus 5’in özelliklerini bildiklerini iddia ediyor.

OnePlus 5’in her biri küçük çerçeveli, tümüyle ekranlı bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Tıpkı Galaxy S8 gibi OnePlus 5’in de fiziksel bir Home Button olmayacak ve parmak izi sensörü telefonun arkasına yerleştirilecek. Ancak OnePlus‘ı Samsung’tan daha merkezi bir konuma yerleştirilmiş olması olası. OnePlus 5’in gerçek görüntüleri mevcut değil, ancak aşağıda bir replika resmi var:

OnePlus 5‘de 8GB RAM ile birlikte bir Qualcomm Snapdragon 835 çipi bulunması bekleniyor. İlk bakışta şok edici gelebilir, ancak OnePlus 3 geçen sene 6GB RAM ile birlikte gönderildi, bu nedenle bir sonraki eşik seviyesine atlamak mantıklı görünüyor.

OnePlus 5‘de 2K çözünürlük, 3,000 mAh pil ve optik görüntü sabitleme ve optik zoomlu özelliğe sahip 23 megapiksellik çift objektifli arka kamera ile 5,5 inçlik bir ekran bulunuyor. Rapor, telefonun sadece 7 mm kalınlığında olacağını söyledi.

OnePlus 5‘in ne zaman piyasaya sürüleceği veya ne kadara mal olacağı belli değil. Ancak OnePlus’ın geçmişi göz önüne alındığında, telefon için bir yaz yayını ve uygun bir fiyat etiketi bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz