Yeni Konsept Aracıyla Audi Prologue Bürün İhtişamıyla Kendini Gösterdi

Alman otomobillerin de kendi içlerinde tatlı bir çekişme olduğu bir gerçek bu çekişmelerden ilk sıralara yükselen Audi markası konsept araba üretimine Prologue model ismiyle yeni bir lüks otomobil üretti. Bu aracın gelecekteki yeri oldukça net bir şekilde aydınlık olduğu görülüyor.

Audi firmasında bu yılın başlarında çalışmaya başlayan Marc Lichte üretilecek olan yeni nesil Audi arabalarına geçmiş ile çağrıştırıcı küçük ayrıntılar koyulacağını açıkladı. Bunun üzerine firmada bir tasarım taarruzu başladı. Bu mükemmel araba üreticinin teknoloji,  yetkinlik ve kalite üzerine iddiası var. Prologue aracı kesinlikle güçlü bir araba olup A8 aracı bu aracın yanında daha kısa olduğu görülüyor. Kaput yanları genişletilmiş ve farları kısık şekildeki duruşuyla oldukça estetik görünmekte. Aerodinamik yapısıyla spor model oluşunu açıkça hissettiriyor. Prologue aracı dış tasarımı ve iç teknolojisi yanında daha üstün olan güç aktarımı konusunda üst sıralarda olacağı bir kesinliktir. Sekiz vitesli Tiptconic şanzıman ile birlikte 605 hp 4.0 litre güç seçeneği ile V8 motoru tam bir güç makinesine çevrilmesine yetmiştir. Bu güçlü motorla birlikte bu araç 3.8 saniyede 100 km hıza ulaşabilecektir. Ayrıca 700 Nm tork kuvveti ile sınıfının iyilerinden biri bu araç.

Ayrıca Audi tasarımcıları gelecekte ürettikleri bu sanat eserlerine her geçen yıl yenilerini katacaklardır.

Yeni Konsept Aracıyla Audi Prologue Bürün İhtişamıyla Kendini Gösterdi
Yeni Konsept Aracıyla Audi Prologue Bürün İhtişamıyla Kendini Gösterdi

Kaynak: Gizmag

Paylaş
Önceki İçerikEpilepsi Hastalarına Yönelik Akıllı Saat Geliştirildi
Sonraki İçerikiPhone 6 Tasarımı Taklit Mi?
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz