Yeni Kasa Volkswagen Polo GTi

 

2014 Paris Auto Show yaklaşıyor. Merakla beklenen birçok araç gün yüzüne çıkacak. Etkinlik yaklaştıkça yepyeni modellerin tanıtımı günden güne gerçekleşiyor. Şimdi de yeni kasa Polo GTi 2005’in görselleri göründü. Yenilenen Polo’dan sonra Blue GTi’nin gelmesiyle acaba yeni VW Polo GTi gelecek mi diye beklemiştik. Ancak Volkwagen bizi fazla bekletmedi ve 5. Nesil makyajlı kasasıyla birlikte yeni kasa aracı Polo GTi modelinin fuar öncesi birkaç detayını paylaştı.

Yenilenen Polo GTi modeli aslında tasarım olarak VW Golf GTi gibi görünüyor. Kırmızı çizgilerin GTi olarak vurgulandığı her araçta olduğu gibi bu modelde de öne çıkarılmış. Hatta ön ızgarada bulunan bu detay aracın farlarına kadar uzanmış. Mevcut modellerde bildiğimiz gibi ön ızgarayı çevreliyordu.

Şimdi, tek kat hat üzerinden devam ederek yenilenen far yapısı sayesinde genel düzen oturtulmuş durumda. Önceki Polo’ya göre araçta büyük farklılıklar bulunmuyor. MK5 makyajlı kasadan ayırt edilecek olan sportif hatlar yer almış. Bunun dışında Led aydınlatma yapısı geliştirilmiş ve görünümde daha güncel bir yapı sağlanmış. VW Polo GTi modelinin iç mekanında da öncekine göre öne çıkan değişim söz konusu değil. Burada da kırmızı detaylar direksiyon simidinden gösterge paneline kadar sürüyor. İç mekanda koltuklardan paspas etine kadar kırmızı birçok alanda vurgulanmış. Aracın görselleri ise oldukça beğenildi.

Kaynak: arabam.com

Yeni Kasa Volkswagen Polo GTi
Yeni Kasa Volkswagen Polo GTi
Paylaş
Önceki İçerikNokia Microsoft’a Taşınıyor
Sonraki İçerik7 TL İle 500 Kilometre Yapan Araç Üretildi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz