Yeni Kasa Fortwo ve Forfour Resmi Olarak Tanıtıldı

 

Mercedes bünyesinde bulunan ve donanım özellikleri ile Mercedes’in özelliklerini toplayan smart ailesinin yeni modelleri tüketiciye tanıtıldı.

Tamamen yenilenen smart Fortwo ve Fourfour iç tasarımı da özelleştirildi. Basit seçenekler yerine daha canlı renkler kullanılan araçlarda kişileştirilebilir parçalara da yer verildi. İç tasarıma baktığımızda ilk önce dikkati çeken nokta 3.5 için boyutunda LCD ekranda kontrol edilebilen multimedya sistemine sahip olduğu ve yeni smart modellerinde 240 watt gücünde altı kanalı bulunan ses sistemi bulunduğudur. Yeni smart modelleri cam tavan opsiyonuna sahip ve tamamen açılan tavan sistemine yer verilmiş.

Bu aracın maharetleri bu kadarla da kalmıyor. Asıl güvenlik sistemleri önemli noktasını oluşturuyor. ASR, ABS ve ESP temel güvenlik desteklerinin yer aldığı araçlarda ayrıca yokuş kalkış desteği, kör nokta özelliği ve mesafe uyarısı bulunuyor. Hatta yaya algılama özelliği de bulunan 2014 model yeni smart Fortwo ve Forfour çok kullanışlı bir hal alıyor.

Yapılan basın açıklamasında yeni modelleri olan smart Fortwo ve smart Forfour’da üç farklı motor seçeneğine yer verilmiş. İlk motor seçeneği 60 beygir, ikinci motor 1.0 litrelik 71 beygir gücünde ve 91 nm tork güç üretimi yapan üç silindirli seçenek bulunuyor. Son seçenek ise ikinci seçeneği de güçsüz bulanlar için üretilmiş. 0.9 litrelik üç silindire sahip olan turbo beslemeli 90 beygir ve ayrıca 135 nm tork gücü üreten benzinli motor yer alıyor.

Araçların Kasım ayında ülkemizde satışa çıkacağı bildirilmiştir.

Yeni Kasa Fortwo ve Forfour Resmi Olarak Tanıtıldı
Yeni Kasa Fortwo ve Forfour Resmi Olarak Tanıtıldı
Paylaş
Önceki İçerikMansory Porsche Panamera Turbo
Sonraki İçerikYeni Kasa Mazda MX – 5 2016 Model Bazı Detayları Açıklandı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz