Yeni Jaguar XE Tanıtıldı

Londra’da Earls Court’ta çok sayıda yıldız isimin katılımıyla gerçekleştirilmiş olan etkinlik kapsamında Jaguar XE dünyaya tanıtıldı.

Gelişmiş hafif yapısı ve özel olarak düzenlenmiş stili ile olağan üstü sürüş ve kullanım özellikleri suna araç iç mekanda lüksü yaşatıyor. 2015 yılında satışa sunulacak modellerden en üst seviyede S modeli yer alıyor.

Jaguar XE S, sürücüleri süper şarjlı 3.0 litrelik V6 motor tepkileri ve kalitesi ile büyüleyecek. Yüksek devirli motoru 360bg ve 450 nm torka sahip ve vites kulakçıkları sekiz ileri şanzımana sahip. Durum böyle olunca sürücü kısa sürede otomobilin olağan üstü gücüne hemen ulaşabiliyor.

Alüminyum kullanılan Jaguar XE uzun aks aralığı ve alçak oturma konumu ile mükemmel oranda özel olarak düzenlemiş bir araç. Coupe benzeri de bir profile sahip. Jaguar XE S modelinde krom yan havalandırma, ön hava girişleri, opsiyonel 20 inç dökme alaşım jantlar ve arka spoylere oldukça dikkat çekiyor.

Konfor ve ferahlık sunan otomobilin iç tasarımı geleneksel Jaguar işçiliği ile bir araya gelen şık malzeme ve kaplamaların kullanımı aracı benzersiz kılıyor.

Dünya gelelinde en zorlu çarpışma testi yönetmeliklerini karşılayacak şekilde üretilmiş. Alüminyum kaputu yüksek oranda darbe koruması sağlıyor. Jaguar XE S modeli akıcı geçiş yeteneği olan 6 ileri düz ve 8 ileri otomatik şanzımana sahip ve oldukça verimli 2.0 silindirli benzinli ve dizel araçlar ile kullanıcılara sunulacak.

Yeni Jaguar XE Tanıtıldı
Yeni Jaguar XE Tanıtıldı
Paylaş
Önceki İçerikSportif Hyundai i20
Sonraki İçerikXbox One Artık Türkiye’de Satışta!
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz