Honda Cenevre Uluslararası Motor Show’da yeni Honda Civic Type R’yi gelecek ay ilan edilecek ve şimdi şirketin daha ayrıntı ve bazı teaser fotoğrafları ortaya koyuldu.

Honda Civic Type-R 270 km / s veya 167 ölçü en üst hız yeteneğine sahip olacak. 2.0 litrelik VTEC Turbo motoru bulunuyor.

Bilgisayarda ağır kapsamlı aerodinamik geliştirme ve etkilenmiş göz alıcı tasarım geliştirmeleri araçta yer alacak. 2015 Cenevre Motor Show’da dünya prömiyerini yapacak. Tüm yeni İngiliz Honda’lar gibi Civic Type R  rüzgar tünelinde inşa edildi. Sonuç olağanüstü yüksek hız stabilitesi ve downforce yüksek seviyeleri ile bir araba oraya çıkardı.

Üstün aerodinamik performansı sayesinde ön çekişli özelliği ile rakipsiz olacak 270km / s (167mph)  bir hıza ulaşmak için Civic Type R‘ın 2.0 litrelik direkt enjeksiyonlu VTEC motoru TURBO en iyi şekilde yardımcı olur.

 

Yeni Honda Civic Type R Cenevre Yolunda
Yeni Honda Civic Type R Cenevre Yolunda

Yeni Honda Civic Type R üzerinde hakkında daha fazla bilgiyi kendi sitesinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Honda

Paylaş
Önceki İçerikHTC Desire 626 Hemen Yola Çıktı
Sonraki İçerikSony Single Lens Ekran Modülü ile Bir İlk!
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz