Google Play Store‘da son Güncellemesi olan Google Play Hizmerleri kullanıcılar tarafından beğenilmediği görüldü, Google Play son güncellemede play store sayfasındaki kullanıcıları baya kızdırmış.

Getirdiği yenilikler ile ilgili kullanıcı deneyimlerini takip eden google play hizmetleri mühendisleri bakalım bu gidişe ne gibi tepki verecekler. Kullanıcı yorumlarına bakılırsa mecbur olduğumuz için güncelliyoruz yorumları ortaya çıkıyor.

google-play-hizmetleri

Biz incelediğimiz kadarı ile, kullanıcılar pek haksız sayılmazlar, güncelleme yapılanlar arasında, Android Wear için Google Haritalar API’sı sürüm 2, Maksimum bekleme süresi ayarına ilişkin parametre dahil olmak üzere Konum API’sı iyileştirmeleri, Günlük toplamları toplu olarak okumak için tasarlanan yeni API dahil olmak üzere Fit API’sı iyileştirmeleri, İlişkilendirmeleri alma olanağı dahil olmak üzere Rehber API’sı iyileştirmeleri, Cihazlar arasında iki yönlü veri aktarımı için Kanal API’sı dahil olmak üzere Wear API’sı iyileştirmeleri, bu şekilde yenilikler ile karşımıza çıktı, umarım kullanıcı yorumlarını dikkate alıp yeni bir güncelleme yayınlarlar.

Google Play Store mağazasından Google Play Hizmetlerini aşağıdaki linki kullanarak direkt güncelleme yapabilirsiniz.

[appbox com.google.android.gms googleplay ]

Yorum ve görüşlerinizi bizim ile paylaşarak katkınız olur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz