Yeni Duruşu İle Ocak Ayında Audi Q7 Otomobiller İçindeki Yerini Alacak

Yeni model araçların ön panjurları artık bir moda akımı gibi büyük ve geniş hava kanallarına sahip olacak şekilde üretilmekteler. Bu durumun motora giren havayı ve soğutma özelliği ön planda tutulduğu için seçildiği bir gerçektir. Son olarak bu akıma katılan modellerden bir tanesi de Audi otomobil markasının asi çocuğu Q7 oldu. Önceki çeşitlerine göre daha keskin bir görünüm vermek için baya uğraşılmış görünüyor. Özellikle hava kanallarının duruşu aracın son model araçlardaki modayı takip ettiğinin göstergesi olacak şekilde dizayn edilmiş. Aracın geniş iç yapısı ile birlikte kaslı dış gövdesi kendinden emin duruşunu daha belirginleştirmiş.

3.0 TDI motoru ile dört çekişli olarak üretilecek olan Audi motoru 215 bhp güç üretimine sahip olacaktır. Otomatik şanzıman seçeneği ile kullanıcı sayısını arttırmak üretici firmanın ana hedefleri arasında görülüyor. Ağırlık bakımından oldukça yüksek olan b u araç toplam 1900 kg bir ağırlığa sahip. Bu yüksek ağırlığa rağmen Audi Q7 otomobili 6,3 saniyede 100 km hıza çıkacak kadar da seri bir araç olarak piyasada ki yerini aldı.

Dört çekişli bir araç olması yanında yüksek mühendislik ürünü motoru sayesinde düşük CO2 salınımı yapması bu aracın tercih edilme olasılığını da arttırmakta.

Yeni Duruşu İle Ocak Ayında Audi Q7 Otomobiller İçindeki Yerini Alacak
Yeni Duruşu İle Ocak Ayında Audi Q7 Otomobiller İçindeki Yerini Alacak

Kaynak: Autoexpres

Paylaş
Önceki İçerikLG Tab Book Duo Tablet Hafifliğiyle Ön Planda Olacak
Sonraki İçerikYakıt Ekonomisi Ve Çevreye Olan Dostluğu İle Volvo XC90
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz