Yeni Bentley Continental Porsche Panamera Platformu

Yeni Bentley Continental Porsche Panamera Platformu

Sadece 2016 yılında başlatacak yeni Porsche Panamera hakkında bazı detayları duyduk ve şimdi biz yeni Bentley Continental GT bazı bilgileri sizlere sunuyoruz.

Yeni Porsche Panamera, Continental geçerli platformu, şimdi 12 yaşında ve VW Phaeton dayalı olarak yeni nesil Bentley Continental aynı MSB platformunu kullanacak.

AutoCar adamları üzerinde Bentley teknolojisini kullanacak ve aralarında iyi bir ilişki olduğunu bir VW yani içeriden biri tarafından söylendi. Bu onlar için büyük bir şans.

Porsche Panamera söylenen yeni platform çok daha sportif bir sürüş sağlamaya dayalı olması yeni Bentley Continental fayda sağlayacaktır.

Onlar yeni Panamera mevcut olacak tüm yeni Porsche Petrol V8 motoru erişimi sağlayacak ve daha fazla güç ile daha hafif ve hızlı Bentley Continental bizleri bekleniyor olacak.

Yeni Porsche Panamera 2016 yılında geliyor, biz aynı zamanda bu konuda şüpheli olmamıza rağmen henüz yeni ile Bentley Continental başlatılacak.

Kaynak: autocar

Yeni Bentley Continental Porsche Panamera Platformu
Yeni Bentley Continental Porsche Panamera Platformu
Paylaş
Önceki İçerikEn Kaliteli Araçlarla Sanal Test Sürüşü Yapın
Sonraki İçerikYeni Porsche Panamera Ne Zaman Gelecek
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz