Pek çok araç firması rekabeti sağlamak adına kendi aralarında yeni araçlar üretmeye devam ediyor. Nitekim BMW, Mercedes ve Porsche gibi markalar da araç tasarımlarında bir kolaj yapıyor, kendi araçlarında ki en iyi özellikleri tek bir araç çatısı altında toplamayı hedefliyor.

Audi ise A5 ve A7 serisi ile pek çok araba severin gönlünü çalmayı başarsa da, en büyük başarıyı yeni araç serisi olan Audi TT Sportback ile yakaladı! En az yakıt ile en fazla yol gitmeyi hedef haline dönüştüren Audi markası, bu aracı ile beraber tasarımını da sizlere sunma fırsatı yakaladı.

Daha önce ki TT modellerine göre oldukça fazla yeniliği de görebiliyorsunuz. Motor gücü eskiden 300 BG’ler de iken, bu seri ile beraber 400 BG’yi zorluyor! Bu da demek oluyor ki, 100 kilometre de sadece 7 litre benzin yakacaksınız!

Aracın motor gücünün ön plana fazlası ile çıktığı da bariz gelen haberler arasında. 0’dan 100 kilometreye kadar 3,5 saniye de çıkabildiği iddia edilen ve test edenler tarafından da onaylanan bu spor model araç türü pek çok zenginin ve iş adamının da gözdesi olacak gibi!

Aracın dış görünümü, tasarımı ve yenilenen parçaları ile de oldukça göze hoş gelen bir yapıya sahip. VW yani Volkswagen marka araç üreticilerinin, genelde Audi ile beraber ortak parçalar da kullandığı uzun yıllardır bilinen bir durum. Bu nedenle de VW’de sevdiğiniz pek çok parça yeni Audi serisinde de sizlerin oluyor!

Aracın dış görünümünde ki bazı yeniliklere de değinelim. Bu kez amblemi 3 boyutlu olarak tasarlayan Audi firması aynı zaman da çift egzos çıkışlı, ön planın sert bir tasarımı olsa da, arka planın ise tamamen yumuşak hatlar ile bezenmesi durumu sizlerin aklını çelen bir diğer araç yeniliği!

En yakın Audi firmasına giderek bu araçlar hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve gözlem de yapabilirsiniz. Kısa zaman içinde de pek çok Audi firmasının raflarını süsleyecek.

Paylaş
Önceki İçerikHTC Artık Daha Önemli Bir Marka
Sonraki İçerikSamsung Diğer Alanlarda Hızlandı
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz