Türkiyede facebook, twitter ve youtube TİB tarafından erişimi yasaklandı. Savcı cinayeti resimleri paylaşan sitelerin erişimi yasaklandı. peki bu durumda facebook, twitter ve youtube’a nasıl Türkiyeden girilecek, işte burda proxy siteler devreye giriyor, Yasaklı sitelere girmek için çok değişik yollar mevcut, bunlardan biride Ktunnel girişi Dtunnel.net bu hizmeti veren binlerce siteden biri.

bugün Türkiye geneli erişim engellendi, şimdi güvenilir proxy siteler devreye girmeye başladı. bu siteler bankaların güvenlik yazılım programını kullanıyorlar.

Kontrol ettiğimiz  sitelerden biri olan dtunnel.net ile güvenli diriş mümkün olabiliyor. tabi eğer onuda kapatmaz iseler   yasaklı siteler olduğu sürece bu tür sitelerde prim yapmaya devam edecekler.

cropped-dtunnel.gen_.tr_proxy

Dtunnel nedir.

     Dtunnel girmek istediğiniz de giremediğiniz yasaklı sitelere giriş programıdır, bu yol ile bir çok yasaklı sitelere girmek mümkündür.

google, youtube ve bir çok yasaklı sitelere girebilirsiniz bu program  HTTPS güvenli SSL şifreleme kullanır ve engellemek çok zordur!

   En güvenlikli facebook, google twitter, gibi büyük sitelerin kullandıkları HTTPS güvenlik üst düzeyde olan programlardan kullanıyor. Umarız Yasak olan resimleri kaldırırlar ve Yasak olan siteler açılır.

Paylaş
Önceki İçerikAfyonkarahisar’da Esrar Ve Tarihi Eser Operasyonu
Sonraki İçerikAksaray’da yaşlı kadına yapılan vicdansızlık
Nöri
Dünyanın ana okulundan mezun, ülkenin kenar mahallesinden geçmiş, Edirne'den Mardin'e kadar yürümek istemiş sonra pişman olmuş, orta halli tipine bakılmaz ama dili papuç kadar birisiyim, düşündüğünü hakaret etmeden iğne gibi batıran bir kişiliğe batı kültüründen nefret eden eeee yeter bukadar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz