Xiaomi Action Kamera Satışa Çıktı

Popüler GoPro aksiyon kamera ile rekabet edebilmek için, Xiaomi bu hafta sadece 64 $ için GoPro giriş seviyesi kameradan daha iyi özelliklere sahip olan ürün sunuyor.

Yeni Xiaomi action kamera 64 GB bellek ile donatılmış ve saniyede 60 kare 1080p video kayıt yeteneğine sahiptir. 130 $ fiyatlı olan, depolama 32 GB ile birlikte gelen ve saniyede 30 kare kayıt 1080 video yeteneğine sahip olan GoPro Hero ile karşılaştırıldığında Xiaomi işinin hakkını çok iyi şekilde veriyor ve kaliteyi ucuza mal ediyor.

Xiaomi eylem kamera 72g ile GoPro’dan aha hafiftir ve daha büyük bir batarya sunuyor. Aynı zamanda 40 metre sualtında aynı derinlikte çalışma yeteneğine sahiptir.

Xiaomi birlikte bir cat koşum içeren aksesuar yelpazesi ile, halen 16 megapiksel fotoğraf yakalamak ve kablosuz bağlantının yanı sıra 155 derecelik geniş açı lens ile donatılmış yeteneği ile yeni eylem kamera güçlendirilmiş.

Şu anda Xiaomi action kamera, Çin içinde satın alınabilir ama şirket ABD genelinde ürün yelpazesini sunmak için bir e-ticaret sitesi geliştiriyor.

 

Xiaomi Action Kamera Satışa Çıktı
Xiaomi Action Kamera Satışa Çıktı

Sadece yeni Xiaomi eylem kamera aynı güvenilirlik sağlama yeteneğine olup olmadığı anlatmak gerekecek ve GoPro kalitesine erişip erişemediğini de kullanıcılar açıklayacak.

Kaynak: Xiaomi

Paylaş
Önceki İçerikSamsung Galaxy S6 Tüm Özellikleri
Sonraki İçerikiOS 8.2 Gelecek Hafta Çıkabilir
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz