Oyunseverler, Xbox’ın sınırlı sayıda üretilen özel konsol paketi Xbox One Elite için şimdi rotanızı Zorlu Center’daki Beymen mağazasına çevirme zamanı! Uzak düşenler beymen.com’u da ziyaret edebilir.

Şık krom tasarımı ve kişiselleştirilebilen tuş takımıyla profesyonel oyunseverlere özel üretilmiş olan 1TB Elite Konsol ve Elite kumandanın fark yaratan özelliklerine odaklanıyoruz.

Xbox One Elite konsol paketi, standart sürüme göre gelişmiş ek özelliklere sahip. Elite kumanda tasarlanırken oyuncuların kişiselleştirilebilirlik ve dayanıklılık talepleri göz önüne alındı. Ayrıca kablosuz özelliğiyle FPS, yarış, dövüş ve diğer oyun türlerinde çok daha iyi bir kontrol deneyimi sunuyor.

Performansınızı ve dayanıklılığınızı geliştirin

Xbox Elite oyun kumandası; metal kontrol çubukları, değiştirilebilir denetim düğmeleri ve diğer özellikleriyle oyunlarda üst düzey performans göstermek isteyen oyun fanatiklerine hitap ediyor.

Xbox-Elite

Oyun kumandasındaki tuşların hassasiyeti, tetiğin minimum ve maksimum değerleri gibi benzeri fonksiyonlar özelleştirilebiliyor. Bu sayede her oyuncu kendi kişisel beklenti ve ihtiyaçlarına göre Xbox Elite kumandanın özelliklerini uyarlayabiliyor. Uzun oyun saatleri için tasarlanan kontrol çubuğu saplarıysa yüksek performans için paslanmaz çelikten üretildi.

Değiştirilebilir parçalar

Xbox Elite oyun kumandasıyla beraber verilen, farklı uzunluklara sahip 6 adet kontrol çubuğu setinden istenen çiftler, oyuncunun ihtiyaçlarına göre tercih edilebiliyor. Yine kutudan çıkan 4 adet denetim düğmesi seti kumandanın arka yüzüne kolayca takılabiliyor. Oyunseverler bu denetim düğmelerinden hepsini ya da istediklerini kullanabiliyorlar.

Sınırlı sayıda

Sınırlı sayıda satışa sunulan Xbox One Elite konsol paketi www.beymen.com internet sitesinden satın alınabiliyor. Konsol paketini satın almak isteyenler Beymen’in İstanbul Zorlu Center’da bulunan mağazasını ziyaret edebilir. Bu arada konsol paketine dahil olan Elite kumanda isteyenler için ayrı olarak da satışta.

Kaynak: http://blog.microsoft.com.tr/?p=35281

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz