Amerika merkezli bir firma olan Kindara, Wink adında ağız yoluyla ölçüm yapan bir termometre geliştirdi. Bu ürün sayesinde kadınlar hamilelik için uygun zamanı kolaylıkla takip edebilecekler.

Kindara 2012 yılında Willam Sacks ve Kati Bicknell çifti tarafından kuruldu. Çiftin geliştirdiği üreme takip takımı, kadınların üreme dönemlerini takip edebilecekleri Kindara (iPhone/Android) adlı uygulamadan oluşuyor. Vücut değerlerinin girildiği uygulama, verileri çizelgeye döküyor ve kadınların gebeliğe uygun olan dönemlerini anlamalarına yardımcı oluyor.

wink

Bazal Vücut Sıcaklığı Nedir?

Bazal vücut sıcaklığı, istirahat halinde (genellikle uyku esnasında) elde edilen en düşük vücut sıcaklığıdır. Yumurtlama döneminde kadınların vücut sıcaklığı yükselişe geçtiği için, bu sıcaklık doğurganlık göstergesi olarak kabul edilir. Çoğu kadının yumurtlama öncesi BVS’ı düşüktür ve yumurtlama sonrasına doğru yükselişe geçer. Dolayısıyla bazal sıcaklık, yumurtlama dönemine dair takip edilebilir bir temel sağlıyor.

Wink Nasıl Çalışıyor?

  1. Wink ile her sabah, yataktan kalkmadan önce bazal sıcaklığı ölçülür.
  2. Wink, vücut sıcaklığınızı kaydederek, telefonunuza yüklü Kindara uygulaması ile senkronize eder.
  3. Uygulamanın elde ettiği verileri inceleyerek vücudunuzu daha iyi tanıyabilir ve bu verileri pratisyen hekimlerle paylaşarak doğurganlık hedefinize erişmenize yardımcı olur.

Çocuk yapmak isteyen ya da çocuk için henüz erken olduğunu düşünen çiftlere; sunduğu yararlı bilgilerle kolaylık sağlayan Wink’i, 79$’lık fiyatı ile sitesi üzerinden sipariş edebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz