WİNDOWS 10 CREATORS UPDATE KULLANIMA SUNULDU

Windows 10 Creators‘un geleceğini söylemiştik. Size nasıl indirebileceğinizi anlatmıştık ve Windows 10 makinenizi yükseltmeden önce göz önüne almanız gereken en iyi uygulamalardan bazılarını gösterdik bile. 11 Nisan, Microsoft’un bir sonraki büyük Windows 10 güncellemesini herkese vermeye başlayacağı gün olacak.

Windows 10 Creators Update, Windows 10 kullanıcısı olduğunuz sürece ücretsiz indirilebilir. Almak için yapmanız gereken tek şey, Microsoft’un Windows 10 Update Assistant‘ı edinmek ve indirmeye başlamaktır.

Dikkat edin, güncelleme oldukça ağır, 3GB’ın üstünde bir ağırlığa sahiptir. Bu, bilgisayarınızın güvenilir ve tercihen kapatılamayan bir Wi-Fi veya bağlantılı İnternet bağlantısına erişebildiğinden ve güncellemeyi indirmek ve gerçekleştirmek için yeterli pil ömrüne sahip olduğunuzdan emin olmanız gerektiği anlamına geliyor.

Sisteminizi İçerik Oluşturucu Güncelleme’ye yükseltmeden önce, kişisel verilerinizi yedeklemeyi düşünmelisiniz. Bu, İçerik Oluşturucu Güncelleştirmesinin son sürümüdür ve oldukça istikrarlı olması gerekiyor, ancak bu, her şeyin yanlış gitmeyeceği anlamına gelmiyor. Artı, hayati verileri yedeklemek için gerçekten bir bahaneye ihtiyacınız var mı?

Adından da anlaşılabileceği gibi, yeni Windows 10 güncelleştirmesi, içerik oluşturucular tarafından en beğenecek özellikleri taşıyor. Bu, 3D içerik yaratma ve kullanma, daha uyumlu kayda geçme yönetimi ve paylaşım seçenekleri, aynı zamanda daha iyi bir oyun deneyimi için destek içeriyor. Windows’un 10 yanında tanıtılan Microsoft’un Edge tarayıcısının da birkaç iyileştirme yapılması bekleniyor.
Microsoft, önceki Windows 10 sürümleri tarafından ortaya atılan tüm gizlilikle ilgili endişeleri göz önüne almış gibi görünen yeni güncelleştirme daha iyi güvenlik ve geliştirilmiş kişisel veri yönetimi ayarlarını sunacak. Yeni güncellemenin, Microsoft’un günlük Windows 10 kullanımınızdan toplamak istediği bilgilerin ne olduğunu ve bunu önlemek için ne yapabileceğinizi anlatan bir gizlilik denetimi ile başlaması bekleniyor.

Microsoft’un planlanan Windows 10 Creators Güncellemesi hakkında daha fazla bilgi için bu bağlantıyı tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz