WHATSAPP ÖZELLİĞE DOYMUYOR

Windows Phone veya Windows 10 Mobile için WhatsApp beta, telefon numaralarını değiştirmenin zorluğunu ortadan kaldırıyor. WhatsApp kullanıcısı olarak numaranızı değiştirmek, kullanıcılar için iyi bir durum değil çünkü, WhatsApp profili telefon numaranıza bağlı. Kişilerinize size nasıl ulaşabileceklerini daha hızlı rapor ettiğiniz takdirde, hayat daha da kolaylaşacaktır. Mesajlaşma uygulamasının Windows Phone sürümünün beta sürümü, numaraları değiştirirken kişilerinizi uyaran bir özellik üzerinde geçiş yapmanıza izin veriyor. Ne kararınız olursa olsun, gruplarınız otomatik olarak yeni numarayla bilgilendiriyor.

Yeni numarayı otomatik olarak gruplarınıza aktarmanın yanı sıra, yeni özellik üç seçenekten birini seçmenize olanak tanıyacak.  Yeni numaranızı, tüm kişilerinize veya yalnızca sizin daha önce görüştüğünüz kişilere bildirilmesine karar verebilirsiniz. Eğer bu ikisini istemezseniz, sizin için başka seçenek sunulacak, istediğiniz takdirde yeni numaranızı kimseyle paylaşılmayacak. Bu arada yeni özellik şuanlık devre dışı.

Bu özellik , Windows Telefonunuza veya Windows 10 Mobile cihazınıza WhatsApp Beta uygulamasını Microsoft Store’dan yüklemediğiniz sürece hiçbiri size uğramayacak.Beta sürümünü yüklemeden önce telefonunuzdan WhatsApp’ın normal sürümünü kaldırmanız gerekecek.

YAKINDA İOS VE ANDROİD’LERDE

Bu yeni özellik, Windows 10 ve Windows Phone yanısıra kısa zaman içerisinde Android ve iOS kullanıcılarına da sunulacağı söyleniyor.

Öte yandan, WhatsApp beta üyesi olmak, arkadaşlarınızdan herhangi biri keşfetmeden önce uygulama için hangi yeni özelliklerin test edildiğini görmenize olanak tanıyacak. Aşağıdaki linke tıklayarak, özelliği görebilirsiniz.

TIKLAYIN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz