WhatsApp Messenger, Google Play Store Mağazasındaki son güncellemesi oldukça radikal güncellemeler ile geldi. Yeni gelen özelliklerin başında ise PDF Dosyası gönderip alma özelliğin gelmesi bilindiği gibi şimdiki dosyalar PDF ile gönderim oranlarının artmasından dolayı çok ihtiyaçtı.

Diğer güncellenen özelliklerden biride Gönderip aldığınız PDF belgelerini kişi bilgisi veya grup bilgisi ekranında Medya’ya dokunarak görebilmeniz buda kullanıcılar için oldukça kolaylık olmuş. Bir mesaj göndereceğinizde ve grup mesajlarda yıldızlı mesaj gönderme özelliğin gelmesi’de çok isabetli  olmuş. Mesajları silerken yıldızlı mesajları silmeme özelliği’de de gelmesi ile seçenekleriniz biraz daha çoğalmış görünüyor.

Kullanıcı yorumlarına bakılırsa dünkü WhatsApp Messenger güncellemesi oldukça beğenilmişe benziyor. WhatsApp Messenger güncellemesini Google Play Store Mağazasından aşağıdaki kendi kutucuğundan güncelleyebilirsiniz.

[appbox com.whatsapp googleplay ]

Görüş ve önerilerinizi bizim ile paylaşırsanız bizde WhatsApp Messenger hakkındaki bilgilerimizi sizin ile paylaşma şansı yakalayacağız. teknolojisende.com ailesi olarak yeni güncellemede sizin ile yeni paylaşımlarda görüşmek dileği ile.

EK BİLGİLER

Son Güncelleme: 24 Mart 2016
Yükleme sayısı: 1.000.000.000 – 5.000.000.000
Gereken Android sürümü: 2.1 ve üzeri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz