Otomobillerin iç tasarımını yapma konusunda kendini dünyaya tanıtmış olan ve işini ustaca yapan firmalardan biri olan Vilner son olarak Alfa Romeo Brera çalışmasını yayınladı.

Belirlediği tema üzerinden eşi olmayan bir iç mekan tasarımı yaratmış olan Bulgar firma Alfa Romeo Brera Q4 paketini seçmiş. Dışta olan mat renk ve kırmızı kaliperli baskın görünüme uygun tarzı iç mekanda çok iyi yorumlamış.

Alfa Romeo Brera Q4 3.2 litrelik v6 260 beygirlik güce sahip bir araçtı ve efsaneliğini çoktan kanıtlamıştı. Vilner’in ellerinde yeniden hayat buldu.  Spor koltuklarda nappa deri ve alcantara kumaş ilk bakışta dikkatleri üzerine topluyor. Siyah rengin üzerine kırmızı renkli vurgunun yapıldığı araçta ana tema olarak ejderha seçilmiş.  Bu nedenle aracın tavanına ve koltukların arkasına ejderha şekli işlenmiş. Aracın tavanı da komple alcantara kumaş ile kaplanmış.

Alfa Romeo Brera Q4’de kapı kolları, direksiyon simidi ve kokpitte karbon fiber kaplama yapılmış. Kalite odlusunu yükseltmeyi ve görsel zevk sunmayı amaçlayan firma kokpitin çıtalarında ve kapının yan çıtalarında yılan derisi kullanmış.

Ejderha tasarımını Alfa Romeo Brera Q4’de sonuna kadar sürdüren firma kapı içlerinde bile detayları unutmamış.  En çok kırmızının öne çıktığı araçta emniyet kemeri bile bu renkle yeniden zevkle değiştirilmiş.

Vilner imzası taşıyan paspas ve pedal seti ile de son rötuşlar yapılmış ve müthiş serüven tamamlanmış.

Vilner Alfa Romeo Brera
Vilner Alfa Romeo Brera
Paylaş
Önceki İçerikSony Xperia SP, L ve M’e KitKat Gelecek Mi?
Sonraki İçerikYeni Mercedes AMG GT Teknik Detayları
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz