VERİZON’DAN BÜYÜK BAŞARI

Normalde Verizon, ağ kapsamına göre testler ve karşılaştırmalar yapar. Ancak işleri biraz karıştırmak için Tom’s Guide, tüm önemli faturalı ve ön ödemeli taşıyıcılarda temel müşteri hizmetleri deneyimlerini karşılaştırmaya karar verdiler ve Verizon, ilk etapta fark attı.

Tom’s Guide testinde, tüm farklı platformlarda erişim kolaylığı ve destek kalitesi karşılaştırıldı. Böylece, telefonla destek, çevrimiçi sohbet ve operatör toplam puanlaması için sosyal medya’dan dahi yardım alındı. Verizon, T-Mobile ve AT&T’yi sollayarak birinci oldu.

Verizon, T-Mobile ve AT & T‘i sollayarak birinci oldu. Cricket, Sprint’i ilk dörtte sıkıştırmayı başardı ve ön ödemeli taşıyıcılar sıralamaların geri kalanını tamamladı. Ön ödemeli taşıyıcıların ucuz sözleşmeler sunabilmesinin sebeplerinden biri de müşteri hizmetleri konusuydu.
Tom’s Guide testi, bilgi bulmanın ve bir temsilciyle konuşmanın ne kadar kolay olup olmamasına göre belirtilen sırayı tarif ediyor, ancak diğer anketler müşteri hizmetleri ile genel bir memnuniyet söz konusu olduğunda farklı bir harita çizilmekte. Müşterileri sorgulayan ve deneyimlerini sorduğu en yeni Nielsen Mobil İncelemeler anketi, T-Mobile‘ın müşteri hizmetleri endüstrisinde en iyisi olduğunu belirtti.

Sonuçta dev bir şirkette müşteri hizmetlerini değerlendirmek için bir numara söylemek pek kolay değil. Tom’s Guide testi, hangi şirketin en uzun müşteri tutma sürelerine sahip olduğunu veya en kötü telefon sistemini bilmek için iyi bir test. Ancak, müşteri hizmetleri ekiplerinin faturalandırma sorunlarından akıllı telefon yazılım güncellemelerine veya çağrı kalitesi ile ilgili sorunlara kadar değişen tüm farklı sorunları bir araya getirmekle birlikte, herhangi bir şirketin 1. olarak sıraya konulacağı söylenemez. Ancak Tom’s Guide testine göre yarışın galibi açık arayla verizon oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz