Wonderboom, birkaç yıl önce Logitech tarafından satın alınan ses markası olan UE’nin Bluetooth hoparlörlerinin en ünlü markasıdır. Geçen yıl, UE Boom 2‘yi favori taşınabilir hoparlör olarak tanımladık ve orjinal UE Boom‘unu en iyi listemizdeki en üst noktadan yerinden oynattık.

Şimdi bu özellikler hakkında. Wonderboom, UE Boom ailesinin geri kalanı gibi su geçirmezdir (30 dakika boyunca 15 feet su derinliğine kadar) ve darbelere karşı dayanıklıdır (beş fitin altına düştüğü zaman). UE hoparlörlerinin geri kalanından farklı olarak, Wonderboom sadece su geçirmez değildir. Yüzüyor. Bir havuza atarsan, en sevdiğin atlama stillerini uygularken, bir şey suyun üstünde ve aşağı inecektir. (Bu yönden, kusursuz değildir – Bluetooth sinyalleri su içinden geçemez çünkü havuzda olduğu zaman bağlantı bozulabilir)

Hoparlör, yere düşer veya tekmelenip, darbe alınsa da müzik çalmaya devam eder. Bir futbol topu gibi. (Beceriksiz arkadaşlarınızdan para harcamaya çalışıyorsanız, bu top numarasını özellikle eğlenceli hale getirin.)

Olumsuz bir detaysa Wonderboom, UE Boom 2 veya Megaboom kadar iyi ses çıkarmıyor. Ben de çok şey ummuştum. Daha küçük tasarım, hoparlörün daha küçük sürücüleri paketlediği ve 360 derecelik bir sese sahip olmasına rağmen Wonderboom, test ettiğim diğer daha pahalı Bluetooth hoparlörlerden daha ucuza geliyor. Yine de ümidiniz kırılmasın, diğer taşınabilir hoparlörlerden çok daha ucuz!.
Bunlardan hiçbiri Wonderboom‘un kötü olduğunu söyleyemez. Doğru şarkı çalınırken etkileyici derecede yüksek ve net bir ses çıkarmakta. Örneğin, Kenny Rogers ve Dolly Parton’ın “Islands in the Stream”, Wonderboom’da mükemmel çaldı.
NWA tarafından “Straight Outta Compton” Diplo’nun “Revolution” teneke sesi çalabilir; Genel olarak, Wonderboom’un sesi daha büyük hissederse de, hoparlörün ayarlanması 100 dolarlık disk şekilli UE Rulo ile kıyaslanabilir..

Bir başka şey: UE Wonderboom‘un tasarımı düz oturmasını ve duvara takılmasını sağlar. Bu, hoparlörü evinizdeki birkaç farklı odaya koyarsanız bunun daha düşük özellikli Sonos(Hoparlör Markası) olabileceğini düşündürmemizi sağlayacaktır. Parti zamanı gelince, bunları kendi soketlerine takılı bırakabilir ve hoparlörleri birleştirilmiş bir ses müziği için bağlayabilirsiniz.

Wonderboom’un on saatlik bir pil ömrü var, bu nedenle fişin takılması için oldukça ciddi bir parti vermek zorunda kalacaksınız. Halihazırda bir UE Boom’a sahipseniz, indirgemeyi zahmet etmeyin. Eğlenceli dolu taşınabilir hoparlör dünyasına katılmayı umuyorsanız, Wonderboom‘dan daha iyi giriş seviyesi bir alet düşünemiyorum. 100 dolar için bu harika bir değer. Bu, sadece bir UE Boom 2 fiyatı olan 200$ ‘lık Wonderbooms satın alabileceğiniz anlamına geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz