Twitter‘da video görüntüleme eğilimi arttıkça, video, yayıncılar, içerik oluşturucular ve markalar için kitlesine ulaşmaları için gittikçe önemli bir kanal haline geldi. Bugün, yayıncılar ve içerik oluşturucuların içeriğinden para kazanmalarına ve markalar için Twitter’da Periscope videoya aktarmaya başlamasını sağlayan yeni bir fırsat sundu.

Nasıl çalışır?

Periscope videosundaki videodan önce gösterilen reklamlar, markaların içerik oluşturucular ve yayıncılardan gelen belirli yayınlarla mesajlaşmalarını sağlar. Markaların kampanyalarını Amplify programı aracılığıyla tasarlaması gereken aynı denetim, bu reklamlarla yaratılan yeni fırsatlara da genişletilecektir. Tecrübe, reklamların şu anda tüm Twitter videolarında nasıl göründüğünü yansıtacak: tüketiciler zaman çizelgelerinde gezinirken veya belirli bir yayıncıdan veya içerik oluşturucudan içerik ararken, Periscope videoları (canlı ve tekrar oynatma) kısa bir reklamla başlayabilecek.

Periscope videolarındaki reklamlar, en alakalı anlarda kitleye ulaşmak için canlı ve isteğe bağlı videoları kullanmanın yeni bir yoludur. Periscope’un otantik ve etkileşimli yapısı, insanları zorlayıcı canlı deneyimler ve onları çevreleyen sohbete derhal sokuyor. 360 derecelik ve profesyonel olarak üretilen yayınlardan spontan mobil canlı videoyla hikayeler bir dizi video içeriği ile paylaşılabilir.

Her gün Twitter‘da yayınlanmak için Periscope kullanan içerik oluşturucular ve yayıncılar için, bu videodan önce gösterilen reklamlar, video içeriğinden para kazanmanın yeni bir yolunu sunuyor. Pazarlamacılar için, seçkin premium yayıncıların canlı yayın programları sırasında yayınlanan reklamlar, Periscope video içererek Tanıtılan Tweetler ve premium içerik oluşturucularla gerçekleştirilen Özel Genişletme kampanyaları da dahil olmak üzere, daha önce mevcut olanın ötesinde yeni bir marka güvenli video reklamcılığı popüler hale geliyor.

Periscope videolarındaki reklamlar, artık özel Amplify paketleri aracılığıyla reklamverenleri bekliyor ve önümüzdeki aylarda daha geniş çapta yayınlanacak. Daha fazla bilgi edinmek için, bu yeni teklifi içeren paketler hakkında Twitter temsilcinizle iletişime geçebilirsiniz.

Tüm bu yaşananlar Twitter kullanıcılarını sinirlendirecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz.

Sizde fikrinizi yorum olarak bırakabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz