Twitter, kullanıcılarına daha fazla yer ayırıyor.

Sosyal ağ, insanlar diğer kullanıcılara cevap verdiğinde kullanıcı adlarının artık tweet’lerde 140 karakterlik sınıra dahi olmayacağını söyledi. Uygulama perşembe gününden itibaren kullanılmaya başlanacak. Bunun gerçekleşmesi için, bir kişinin Twitter adının önünde @ işareti koymanız gerekecek.

Sosyal ağda bir ürün yöneticisi olan  Teknoloji Sende‘nin Twitter kullanıcı adı olan @teknolojisende gibi kullanıcı adları, artık içindeki tweet’in metninin üzerinde görünecek.

Reddy, Perşembe günü bir blog yazısında, “Yani konuşmalar için daha fazla karakteriniz olacak” dedi.

Reddy, artık kullanıcılar, bir tweet’in başında bir kullanıcı adı görmeden, konuşmalarında kimlerin olduğunu görmek ve kontrol etmek için “Reply to …” düğmesine dokunmaları gerekeceğini belirtti. Bununla birlikte, başka kişileri eklemek veya etiketlemek isterseniz, @ kullanıcı adı yazmanız gerekecek ve bu karakter sayısını etkileyecektir.

Replay güncellemesi, Twitter’ın Eylül ayında tweetlemesinin ardından geldi; artık 140 karakter sınırına fotoğraf, video, anket, teklif ve GIF dahil olmayacak. Sosyal ağ ayrıca geçen baharda değişikliklerin gelmekte olduğunu kullanıcılara ve geliştiricilere söylemişti.

Perşembe günkü yeni özellik, birçok bu haftaki  Twitter ile ilgili ikinci güncellemesi. Çarşamba günü sosyal paylaşım ağı, Periskop’tan gelen videoların artık Twitter’ın en son dakikada hazırlanmış tweet, video ve tartışmalar topluluğu Moments’da doğrudan oynayabileceğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz