Twitter, tüm dünyanın severek kullandığı ve milyonlarca internet tutkununun sık sık giriş yaparak durumlarını güncellediği bir sosyal medya aracı.

Ancak hepimiz bazen bu tarz sosyal medya araçlarından sıkılabiliyor ve tamamen siteye olan üyeliğimizi sonlandırmak istiyoruz. Belki sitenin dönüp dolaşıp aynı konuları konuşmasından bıktınız belki de herhangi bir hasthage sinirlendiniz. Bu gibi birçok sebepten dolayı artık Twitter‘ın tarih sahnesinde yer almak istemeyebilirsiniz. Bunu gerçekleştirmek aslında oldukça kolay.

Öncelikle buradan siteye ulaşıp hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Bunun ardından ana sayfanın sağ üstünde yer alan minimize edilmiş profil fotoğrafınıza tıklayarak ayarlar seçeneğinin olduğu menüye ulaşmalısınız.

Bunun ardından ayarlar butonuna tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki resimde yer alan seçenekler gelecek.

Twitter-hesap-silme
Twitter hesap silme

Bu seçeneklerin en altında yer alan “Hesabımı devre dışı bırak” butonuna tıklayarak siz de hesabınızı artık bütün sosyal medya saçmalıklarından uzaklaştırabilirsiniz. Twitter‘dan tamamen silebilmek için ise tam 30 gününüz var bu süre içerisinde tekrar hesabınıza giriş yapmazsanız tamamen Twitter arenasından çekilmiş olursunuz. Umarız yazımız size yol göstermiş oldu. Hayırlısı Olsun..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz