Tüm Türkiye ve yurt dışında yaşayan Türkiyeliler 7 haziranda olacak olan seçimlere kilitlendiler, seçimde ne olacak ve buna benzer bir çok yorumlar yapılıyor.

Şahsım adıma Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak geçtiğimiz cumartesi günü Türkiye büyük elçiliğine gidip oyumu kullandım vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanları’da o vermeye davet ediyorum.

Şimdi gelelim halk içinde konuşulan ve en son benim temennim olan yorumu yapacağım. Türkiye’deki 7 haziran seçimlerinde AK Parti istediğini alamadı ve Hükümet’i kuramadı bırakın anayasa değişecek milletvekili sayısını, bu yazdıklarım halkın içinden gelen yazılardır korkulardır.

AK Parti istediği oyu alamadı ve yine eskisi gibi koalisyon dönemi başladı ve bu koalisyon Hükümet’i içinde de HDP partisi yer aldığını düşünün, bir terör örgütünün desteklediği bir partiyi Hükümet ortağı olduğunu düşünün, enpati biraz, ve benim yaşadığım ülkede bir HDP’li Büyük Elçi tayin edildiğini düşünün bırakın Biz Yurt dışı Türkiyeliler Türkiye’ye gitmeyi o elçiliğin kapısından içeri giremeyiz.

Giremeyiz dedik neden giremeyiz ?

30 yıldır terör örgütü tarafından yapılan Türkiye Cumhuriyetine can ve mal kaybına sebep olan bir parti benim elçim olacak ve Hükümet’te olacak, yok arkadaş ben o ülkeye adımımı atmam neden atmam biliyormusun UTANCIMDAN adım atmam, benim ülkem kimlere emanet ettim, pkk’lı hükümet ortağı,  bu utanç ile Türkiye’ye adım atmam bu ülkedeki HDP’ye oy veren kişinin Türkiye Cumhuriyetini sevdiğine inanmam, benim güzel canım vatanını temsil eden terör örgütü olamaz.

Elçilikte işimiz düşecek ve karşımda büyük elçilikte pkk terör örgütü yandaşları olacak? bu duruma benim vicdanım dayanmaz o kadar şehidi neden verdik kim için verdik onları başımıza taç etmek için mi verdik.

Diyorlarki AK Parti hükümeti hırsız ve devleti batırdı ?

Burada benim söyleyeceklerim var yukarda yazılanlar ortak halk görüşü konuştuğum kişilerden derlediğim bilgilerdi. AK Parti Hükümeti hırsız, ülkeyi mahvetti yolsuzluk  aldı başını gidiyor. Valla ne diyeyim, bunların 100/50’side doğru olsa (doğru olduğunu şahsım adına inanmıyorum) yinede bu terör örgütü destekçi partiyi başımda görmek istemem.  buna benim vicdanım asla müsade etmez. Bazı arkadaşlarım şunu savunuyor (bu hırsızlar başımızdan gitsinde kim gelirse gelsin) Bu çok tehlikeli bir söylem bunu söyleyen kişilerin yaş ortalaması 35 ve aşağısı, bu görüş 2002 öncesini ve güneydoğu doğu anadoluda olup bitenlerden habersiz bir nesil, bunların içinde paralel destekçilerde var.

Bu görüş Türkiye Cumhuriyetinin sonu demektir. Şöyleki, 360 derece bakış açısı ile bakıldığında Türkiye bir bütün olmasın türkiye bölünsün Türkiye İMF’ye yine muhtaç kalsın, yabancı Rockefeller güdümündeki şirketler ülkede cirit atsın, israil, ermeni ve Türkiye’de gözü olanlara Osmanlının çöküşü gibi bir ülke olsun, 360 derece ile baktığımda ben bunu görüyorum. Diyeceksiniz ki çok kötümser bakış açınız var, Evet çok kötümser bakış açım var en kötüsünü göreceğimki ona göre sandık başına gittiğimde oy vereceğim öfke ile oy vermeyeceğim inat ile oy vermeyeceğim kendi çıkarım için oy vermeyeceğim kimin çıkarı için oy vereceğim, TABİKİ TÜRKİYENİN ÇIKARI İÇİN oy vereceğim.

Şu anda benim nacizane görüşüm olan Ak partiyi başımda görmek istiyorum hemde 400 millet vekili ile anayasayı değişecek güç ile başkanlık sistemine yetecek oy ile görmek istiyorum.

Başkanlık sistemine geçildikten sonra Ak Parti de yolsuzluk mu yapıldı, gitsin başka parti gelsin sistem oturduktan sonra korkularımız azalır, sistem içinde o korkularımız kaybolur, sistem oturdukça Türkiyenin hedefi iyi yönde olur.

Ben Büyük Elçilikte HDP’li elçi görmek istemiyorum, dikkat edin HDP’li diyorum Kürt kardeşimi kastetmiyorum her kürt pkk’lı HDP’li değildir (burada yanlış anlaşılma olmasın bu yazımızda Kürt kardeşlerimizden bahsetmiyorum) Bu seçim çok önemli bir seçim bu yüzden oy verirken 10 kere düşün ve ona göre mantıklı oyunu sandıkta ver, bu Türkiye için son şans olabilir ben başımda HDP’li başbakan veya başbakan yardımcısı, büyük elçi görmek istemiyorum. Bu yüzdendir ki oyumu cumartesi günü Büyük Elçilik binasında AK Partiye verdim.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz