Apple yeni ürünü olan Macbook sonunda tarihi belli oldu. Macbook üç Nisanda Türkiye piyasasında olacak. Tasarımı ile birlikte büyük beğeni kazanan yeni Macbook, Amerika ile aynı tarihte Türkiye’de de satışa sunulacağı öğrenildi.

Apple yeni ürünü olan Macbook sonunda tarihi belli oldu. Macbook üç Nisanda Türkiye piyasasında olacak.  Tasarımı ile birlikte büyük beğeni kazanan yeni Macbook, Amerika ile aynı tarihte Türkiye’de de satışa sunulacağı öğrenildi.

Yeni Macbook’un satış tarihi olan 10 Nisan, Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sunulan bilgisayarın satış fiyatını daha önce açıklanmıştı.

Üç renk seçeneğiyle; gümüş, altın ve uzay grisi olmak üzere satışa sunulan yeni Macbook’un bir dikkat çekici özelliği ise fansız olarak piyasaya sunuluyor olmasıydı. Açıklanan satış fiyatına göre Türkiye’de 4.299TL‘ye satışa sunulacak.

Editörden Kısacık Yorum: Apple’ın bu ürünü Macbook herkese hitap etmediği bir gerçek, fiyat yönündede biraz pahalı gibi umarım istedikleri satışı yaparlar.

Paylaş
Önceki İçerikLG G4’den sızan yeni görüntüler
Sonraki İçerikTwitter Kullanıcılar için yeni dönem
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz