Turkcell’in orta segment akıllı telefonu T50 piyasaya yeni bir soluk kazandırdı. Bakalım cihazın öne çıkan özellikleri neler?

Cihazın ekranı 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip 5 inç büyüklüğünde ve Qualcomm 1.2 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 400 işlemciye sahip.

T50, 13 MP arka kamerası ve 2 MP ön kamerası ile kaliteli video kaydı ve fotoğraf çekim işlemi gerçekleştirir. Ayrıca 1 GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Turkcell T50 Android 4.4.2 işletim sistemine ve 2.300 mAh bataryaya sahip. Ayrıca sadece 139 gr ağırlığında. Akıllı telefon 240 saat bekleme süresi sunduğu gibi 8 saatte konuşma süresi içeriyor ve hızlı şarj özelliği sayesinde daha rahat bir kullanım sağlıyor.

Operatör markalı ilk 4G desteğe sahip olan akıllı telefon TIM’lerde ve yetkili satış noktalarında ulaşılabilir bir cihaz. Cihazın satış fiyatı 699 TL olarak belirlenmiş ve 36 aya varan taksit fırsatı ile satışa sunulmakta. Bu da tarifenize ek olarak ya da 8 TL eder. Bireysel olarak veya kurumsal Turkcell’li kişiler 12 – 24 ay kontratlı tekliflerden yararlanabilir.

Turkcell’in çift taşıyıcılı internet teknolojisi sayesinde 43.2 Mbps’a varan hız seçeneği ile hizmet alabilirsiniz. Ayrıca telefonu satın alırsanız 2 ay boyunca her ay 2 GB ücretsiz olarak internet kullanabileceksiniz.  3 aylık Akıllı depo paketinden de ve3 aylık TV keyfinden de yararlanmış olacaksınız.

T 50
T 50
Paylaş
Önceki İçerikHTC One M8 Windows Global Pazarda
Sonraki İçerikLG G Watch R Tanıtımda
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz