Toyota Landcruiser veya Land Rover Discovery düşünüyor olabilirsiniz ve tabii ki bu iki süper SUV araçtan en iyisi hangisi bilmek isteyeceksinizdir. Land Rover Discovery yaklaşık 60 yıldır piyasada olmuştur ve sunmak için daha büyük bir anlaşma ile büyük beygir sunduğu bilinmektedir.

Toyota Landcruiser ile birlikte Land Rover Discovery yolda sürücü yardım etmek çok son elektronik yardımcıları ile doludur. Her iki diferansiyel kilitleri ile birlikte, düşük aralık dişlileri, hava süspansiyon ve tepe iniş kontrolü sunuyor. Landcruiser ayrıca standart olarak donatılmış kameralar ile birlikte geliyor.

Terrain Response Sistemi Land Rover Discovery ile yapmanız gereken tüm işler üzerinde ne olursa olsun arazi için sadece bir düğme olarak kullanmak kolaydır. Toyota üzerindeki düğmeler kullanmak çok daha zordur.

Toyota Landcruiser bir hayli fazla çaba harcanan ama kolayca katlanacak oturma sunar ve Land Rover Discovery’de de aynısı var. Her iki 3,500kg olabilir yedekte römorklar için stabilite kontrolü ve Land Rover ile gelip Landcruiser 3,000kg yedekte edebilirsiniz. Land Rover için çekme çubuğu 510 £ ve Toyotanın 650 £ olduğunu da bilmelisiniz.

Düzgün bir sürüş konforu söz konusu olduğunda Land Rover Discovery kazanır. Kapalı yol deneyimi sadece iyidir.  Bu söyleyerek Toyota Landcruiser çok yetenekli ve çok iyi ancak kabin eski görünen bir donanımlı geliyor.

 

Toyota Landcruiser Mı Land Rover Discovery Mi En İyi?
Toyota Landcruiser Mı Land Rover Discovery Mi En İyi?

Kaynak: Quickdocs

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz