Toshiba Satalite P50 İle Duyularınızı Harekete Geçirin

Satalite P50 B serisi ile 3840 x 2160 ekran çözünürlüğü sunan Toshiba 39.6 cm yani 15.6 inç Ultra HD 4K ekrana sahip. Gerçeğe yakın bir görüntü sunan cihazdan isterseniz Full HD 1080p IPS ekran seçeneğini seçme şansınız bulunuyor.

Windows 8.1’i en iyi şekilde kullanmak için dokunmatik ekran özelliği ile gücü elinize alabilirsiniz.  Hyper – Threading Tecnology özelliğine sahip Inter Core i7 Quad Core işlemcisi bulunan Satalite P50 –B ayrıca 2 GB GDDR5 VRAM’a ve AMD Radeon R9 MXZ265X ile oyun severlere yönelik bir ekran kartı sunuyor. Oyun keyfini kusursuz performansa bırakan cihaz DTS Sound teknolojisinde desteklenen Harman Kardon stereo hoparlöre sahip. Bu nedenle etkileyici sesler sunuyor.

Yüksek kaliteli sesi ile her türlü müzik, film, oyun ve videodan inanılmaz keyif alacaksınız. Sesleri gerçekmiş gibi algılayacaksınız. Ses deneyimi üstün hoparlör markasıyla da birleşince ortaya mükemmel kalitede bir ürün çıkmış.

Satalite P50- B, Intel Core i7 işlemci ile oyun oynama sırasında en zorlayıcı uygulamaları bile çalıştırır. Sorunsuz olan ekran kartı performansı için 2 GB GDDR5 VRAM bulunan AMD Radeon içerir geniş HDD ve hızlı SSD arasından seçim yapabilirsiniz. İsterseniz her ikisini de seçebilirsiniz. Bu seçenekler oyun oynarken çok işinize yarayacaktır. Genişletilmiş yanıt süreleri için SSHD ve 1 GB depolama alanı da cihaza dahildir. Kaynak: vatanbilgisayar

Toshiba Satalite P50 İle Duyularınızı Harekete Geçirin
Toshiba Satalite P50 İle Duyularınızı Harekete Geçirin
Paylaş
Önceki İçerikSony Xperia T3 İncelemesi
Sonraki İçerikİphone 6’da Ortaya Çıkan Şaşırtıı Hata
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz