Tesla Roadster Yelpazesini 400 Km Artıracak

Tesla CEO’su Elon Musk  Noel günü Roadster 3.0 yükseltme hakkında tweet attı. Duraksız seyahat etkinleştirmek için neredeyse 400 kilometre aralığı verdi.

400 km aralığı geçerli Roadster, tek bir şarjla yaklaşık 244 kilometre gidebilene kıyasla etkileyici. Sadece yeni ve geliştirilmiş Roadster piyasadaki tüm Tesla araç değildir aynı zamanda her elektrikli otomobilden üstün olur.

Bir Tesla blog yazısında paylaşılan ayrıntılardan fazla iyileştirmenin yolda olduğunu göstermektedir. Bütünüyle, Roadster 3.0 yükseltme içerecektir. % 31 daha fazla enerji, aracın sürtünme katsayısı % 14 iyileşme ile bir güçlendirme aerodinamik kiti, lastikler, tekerlek yatakları ve frenler iyileştirmeler ile yeni bir pil hücresi 20% daha iyi yuvarlanma direnci verecektir.

Şu anda 3.0 yükseltme gelmesi veya ne kadara mal olacağı hakkında bir açıklama yapılmamıştır. Ancak Verge tam pil değiştirme ile ilk 2.500 Roadster sahipleri için ücretsiz yapılacağını bildirmiştir.

Tesla Los Angeles ve San Francisco’ non-stop sürücüsüne gelecek yıl iyileştirmeler göstereceği de söylendi.

 

Tesla Roadster Yelpazesini 400 Km Artıracak
Tesla Roadster Yelpazesini 400 Km Artıracak

Kaynak: connecttedly

Paylaş
Önceki İçerikGoogle Uygulama Yasakları Koydu
Sonraki İçerikLagonda Taraf Yeni Pazarlara Açılacak
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz