Tesco Blinkbox Streaming Servis Vodafone’nun Mu Olacak?

Bu kaynak Vodafone’nun olası Blinkbox’ı satın alma düşüncesi ile Tesco ile görüşmelerde olduğu için ortaya koymuştur ki Telegraph gazetesi tarafından bugün bildirilmiştir.

Telegraph’a bakılırsa süpermarket zinciri BT mobil operatör rakipleri birini elde etmek için temaslarda bulundu gibi, Pay TV içine hamlesini hızlandırmak için BlinkBox kendini kaybetmek ve video akışı servisine devralmaya niyetli olduğu için Vodafone ile detaylı görüşmeler yapıyor.

Tesco ve Vodafone müzakerelere yakın bazı kaynaklar diğerleri henüz planlanmış bir anlaşmayla satın alma olasılığının hala olmadığını söyledi ama anlaşmanın yakın olduğunu da bildirdi. Son zamanlarda Tesco onun Blinkbox zamanlı aktarım servisi için  18,5 Euro  kaybı olduğunu bildirdi ve Tesco onunfilm hizmeti almak için Vodafone ödeme olacağını söyledi.

Bir kaynakda da Vodafone temelde içeriğine sıfırdan başlıyor. Bu onlara büyük bir avantaj verecektir. Blinkbox pazar konumlandırma da kendilerine uygundur. Bu Vodafone hedefleri prim müşterilerine cazip olacak yeni filmler üzerinde duruluyor açıklaması yer alıyordu.

Geçen hafta Tesco artık müşterilerine indirmek ve Blinkbox çevrimdışı satın filmleri ve TV programlarını izlemek için izin verdi. Blinkbox stream hizmetine eklenen yeni bir özellik de duyurdu.

Ayrıca BT bir mobil operatör olarak bir dönüş yapıyor olabilir. Bu ay EE ve O2 mobil ağların sahipleri ile görüşmelerde rivayet edilmiştir. Şu anda ise hiçbir taraf görüşmeleri doğrulamadı.

Tesco Blinkbox Streaming Servis Vodafone’nun Mu Olacak?
Tesco Blinkbox Streaming Servis Vodafone’nun Mu Olacak?

Kaynak: The Telegraph

Paylaş
Önceki İçerikNintendo Game Boy Emulator Patent Keşfi
Sonraki İçerikBMW Otomobil Fabrikalarında Google Glass Teknoloji Devrimi
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz