Geçen ay yeni nesil otomobili beş kapılı Hatchback i20’sini tanıtan Hyundai şimdide 3 kapılı sportif versiyonunu ortaya çıkardı.

Özellikle dinamik yapısı ile genç kullanıcılara hitap edecek araç eskisini göre daha etkileyici bir görünümde bulunuyor.

Hyundai i20 ailesinin en yeni üyesi olan araç sportif tasarımı sayesinde kişilerin dikkatini çekmeye hazırlanıyor. i20 Coupe Almanya’nın Rüsselsheim’indeki asarım stüdyolarında son halini aldı. Araç beş kapılı olanla birlikte Avrupa2nın her yerine ihraç edilecek. Hyundai ailesinin otomobilleri ile hem aileler hem de gençler konforlu bir sürüş deneyimi ile rahatlığa kavuşacak.

Hyundai i20 Coupe üstün kalitesinden sonra pratik kullanımını eğlenceli hale getiren yapısı ile kendine özgü bir sportif karaktere sahip. Şık tasarımı sayesinde tarz sahibi insanların daha çok ilgisini çekecek.

Hyundai i20 Coupe beş kapılı olan araçtan eğimli ve keskin yapılmış olan arka kısmıyla ayrılıyor. Aynı zamanda ok daha sportif bir tavan spoyleri bulunuyor. Beş kapılı olan araca göre daha sert köşelere sahip olan sportif aracın kaputu daha uzun. Güçlü duruşuna destek olan ayrıntıları ise Led stop lambaları ve tamponu.

İç ve dış tasarımında çağdaşlığı ön planda sunan araç iç mekanda dört farklı renk seçeneği sunacak.  Arkasında ise 3 yetişkinin rahatlıkla oturacağı koltuklar yer alıyor. İç mekan genişliği ve estetik kapı kolları ile kullanıcının çok rahat edeceği bir otomobil tasarlanmış.

Sportif Hyundai i20
Sportif Hyundai i20
Paylaş
Önceki İçerikLamborghini Hurocan Lp 620 – 2 Super Trofeo Yeni Nesil Yarış Arabası
Sonraki İçerikYeni Jaguar XE Tanıtıldı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz