Sony Xperia E4 Akıllı Telefon Resmi Detayları

Sony Xperia E4 cihazın iki sürümü olacak. Tek SIM ve çift SIM kart yuvasına sahip olacak cihaz sürümleri aynı özellikleri taşıyacak.

540 x 960 piksel çözünürlüğe sahip 5 inç QHD ekran dahil Sony Xperia E4’ler benzer donanım özellikleri ile gelecek.

Xperia E4 ile biz insanlara beklediği Premium Sony özelliklerini sunmak istedik. Eşsiz kullanım kolaylığı ile yüksek rekabetçi fiyat noktasında bulunma fikrinden biraz arındık diye Tony McNulty, Sony Mobil İletişim Başkan Yardımcısı, büyük ekran ve rakipsiz 2 gün pil ömrü ile yarattığımız cihaz ile nerede olursanız olun eğlenceye devam edebilirsiniz dedi.

Cihaz dört çekirdekli 1.3Ghz işlemci ile geliyor ve aynı zamanda 1 GB RAM ve ürünle birlikte 8 GB depolama ile birlikte geliyor.

Xperia E4 cihazın arkasında, 5 megapiksel kamera var ve yakışıklının önünde 2 megapiksel kamera bulunuyor. Bu sayede normal ön ve arka bakan kameralar ile donatılmış olan cihaz 20p HD video kaydedebiliyor.

 

Sony Xperia E4 Akıllı Telefon Resmi Detayları
Sony Xperia E4 Akıllı Telefon Resmi Detayları

Sony Xperia E4 Android KitKat 4.4.4 ile geliyor. Sony, fiyatlandırma üzerinde herhangi bir ayrıntı ortaya koymadı ancak bu ay sonunda satışa başlayacağı biliniyor.

Kaynak: geeky-gadgets

Paylaş
Önceki İçerikSevgililer Günü Nedir Haberi!
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J1 Satışa Sunuluyor
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz