Sonunda HTC One M9 Snapdragon 810 ile Tanıtıldı

HTC nihayet Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress 2015 kapsamında en son amiral gemisi cihazı HTC One M9’u duyurdu.

Yakışıklı selefi gibi benzer metalik tasarımı ile geliyor, ancak içinde epeyce önemli değişiklikler vardır.

HTC, mobil sektöründe zorlu beklentileri ile ününü inşa etti, Cher Wang, Başkanı, HTC dedi. HTC One M9 için en önemlisi yaşam için dünyayı sevmeye yardımcı akıllı özelliklerle birlikte çarpıcı zerafet ve tasarımıdır.

Yakışıklı En son amiral gemisi cihazları QHD ekran ile donatılmış olarak 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe 5-inç ekrana sahip. Yeni HTC One M9 RAM 3 GB dahili depolama 32GB ile eşleştirilmiş tüm-güçlü Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile güçlendirilmiş. Eekstra depolama gerektiğinde 128 GB’a kadar destekleyen genişleme için microSD kart yuvası var.

Daha önce söylentilerde duyduğumuz Duo Kamera kurulumuna sahip. Yeni HTC One M9 bir UltraPixel ön bakan kamera yanında, f / 2.2 diyafram ve 4K video kayıt yetenekleri ile bir 20 MP kamerayşa geliyor. Diğer önemli özellikleri Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, 2840 mAh pil, işletim sistemi olarak Sense UI ile 7 BoomSound hoparlörler ve Android 5.0 Lolipop.

 

Sonunda HTC One M9 Snapdragon 810 ile Tanıtıldı
Sonunda HTC One M9 Snapdragon 810 ile Tanıtıldı

Fiyatlandırma hakkında hiçbir kelime söylenmedi ama yakışıklının bu ay satışa başlaması bekleniyor. Bu AT & T, Sprint, T-Mobile ve Verizon dahil olmak üzere önce ABD’de sunulacak. İlgilenen müşteriler ayrıca HTC.com aracılığıyla cihazı satın alabilecek.

Kaynak: HTC

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz