Porsche 911 GTS Club Coupe

Porsche 911 GTS Club Coupe yeni bir sınırlı sayıda sürümü başlatıyor ve araba Amerika Porsche Kulübünde 60. yılını kutlamak için geliyor.

Sadece 60 adet Porsche 911 GTS Club Coupe ile sınırlı bir üretim yapacak olan şirket aracın bazı özelliklerinden bahsetti.

GTS Club Coupe arkadan çekişli platformu ile 44 mm’den 911 Carrera 4 modelleri ile geniş gövdeye sahiptir. Kapılar açıkça eşsiz 911’in yeni oluşturulan siyah boyalı kulüp kupası modeli tanımlarıyla birlikte işaretlenmiştir.  Syah renkli spor dizayn yan aynalar, Porsche Dinamik Işık Sistemi ile siyah çerçeveli Bi-XenonTM farlar, stop lambaları ve standart olan kulüp mavi renkleri ile sınırlı sayıdaki model, aynı zamanda standart olarak donatılmış olan Sport Design paketi ile karakterize edilmiştir.

Biraz daha belirgin olan ön şeridin yanı sıra ducktail ve arka spoyler, özel arabaya çarpıcı ama klasik bir görünüm kazandırır. Cilalı tekerlek merkezleri ve jant flanşları yarı parlak siyah boyalı 20-inç jantlar Spor Klasik da GTS Kulübü Coupe standartta tasarlanmıştır.

 

Porsche 911 GTS Club Coupe
Porsche 911 GTS Club Coupe

Porsche satışı 60 araç ile sınırlı olacak ve sadece 59 kadarını Amerika Porsche Kulübü üyelerinin satın alması mümkün olacak. Şirket ayrıca bir arabasını da HKA üyelerine verecek. Porsche’un yeni Porsche 911 GTS Club Coupe üzerinde hakkında daha fazla ayrıntıyı kendi web sitesinde bulabilirsiniz.

Kaynak: Porsche

Paylaş
Önceki İçerikWindows 10 İki Web Tarayıcısı Sunacak
Sonraki İçerikBlackBerry’den Android ve IOS’a Tepki
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz