Bugün günlerden SharePoint Server 2016 Release to Manufacturing (RTM)!

Bu belirleyici özellikler taşıyan bir sürümün tesliminde gerçekten önemli bir aşama; çünkü kullanıcı, BT uzmanları ve yöneticileri için yeni yetenekler ve SharePoint için yeni nesil hibrit özellikler içeriyor. Aynı zamanda, SharePoint Server 2013 ve üst sürümüne sahip olan müşteriler için bulutta hibrit arama özelliğinin de canlı olarak kullanılması demek. Bu özellik ile kurum içi ve Office 365 içeriklerine tek bir arama ile erişilebilecek.

Binlerce kullanıcı ve BT uzmanına bizimle geri bildirimlerini UserVoice, forumlarımız, sosyal kanallarımız ve Technology Adoption Program (TAP) aracılığıyla paylaştıkları için teşekkür etmek istiyoruz. Sizin girişleriniz, bizim SharePoint’ı Office 365 üzerinden çalıştırdıktan sonra öğrendiklerimizle ikiye katlandı ve SharePoint 2016’yı bugüne kadarki en güvenilir, ölçeklenebilir, güvenli ve yüksek performanslı SharePoint Server sürümü yaptı.

Daha fazla bilgi edinmek için SharePoint Server 2016  kılavuzuna bakın veya RTM sürümünün denemesini indirin. SharePoint Server 2016, Microsoft Toplu Lisanslama Hizmeti Merkezi’nde Mayıs 2016 başında genel kullanıma sunulacak.

SharePoint 2016 Server’ın bir parçası olarak dağıtılan Project Server 2016’nın da RTM’ini duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Project Server 2016 Sürüm Notları’nda daha fazla bilgi edinin.

SharePoint için bir sonraki adım nedir?

Milyarlarca doküman SharePoint sitelerinde depolanıyor ve SharePoint on yılı aşkın süredir içerik yönetimi ve birlikte çalışmanın merkezi haline geldi. İş arkadaşlarının birlikte çalışmasına olanak tanımak veya bir şirketin intranetini dönüştürmesine yardım etmek gibi hizmetler sunan SharePoint’ı dijital iş ortamının değişen ihtiyaçlarına göre sürekli olarak geliştirdik.

İş ekiplerinin daha dinamik hale gelmesi ve dijital içerik büyümesinin artması ile, SharePoint yeni çalışma şekli için içerik üzerinde iş birliği yapmakta gün geçtikçe daha önemli hale gelen bir rol oynuyor olacak. Microsoft’un üretkenliği yeniden yaratmak üzere geniş hedefinin bir parçası olarak, SharePoint’u Office 365’in entegre bir parçası olarak kullanma değerini müşterilere sağlamak için daha basit, mobil, akıllı ve güvenli hale getirmeyi misyon edindik. Bu yıl kullanıcı deneyimi, dokümanlar üzerinde iş birliği, mobil iyileştirme ve platform geliştirmelerinde önemli inovasyonlar sunacağız ve modern içerik iş birliğini yeniden tanımlayacağız.

SharePoint Çevrimiçi Etkinliği’ne Katılın!

4 Mayıs 2016’da SharePoint 2016’yı kutlayacağımız ve SharePoint için vizyon ve yol haritamızı açıklayacağımız canlı çevrimiçi etkinliğimize katılın. Jeff Teper’ı, OneDrive ve SharePoint CVP, görün ve SharePoint ve OneDrive for Business için açıklayacağı vizyon ve gelecek planlarını dinleyin- hem kurum içi hem de Office 365 ile bulut için geçerli. Açılış konulmasının ardından yeni inovasyonların detaylı olarak anlatılacağı ve yenilikler ile ilgili demoların olacağı bir seri oturum olacak. İster yönetici, ister BT uzmanı, ister geliştirici SharePoint kullanıcısı olun, paylaşılacak çok şey var ve umarız bu tarihi anın bir parçası olur ve bugün kaydolursunuz.

SharePoint Server 2016’ya başlamanız için size yardımcı olacak kaynaklar

Haberin Kaynağı: blog.microsoft.com.tr

Haberin Yazarı: Berfin Ötümlü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz