Nokia’nın Micrasoft’a satılması çoğu kişinin bildiği ve herkesin ilgisini çeken bir durum olmuştur.

Firma, satın alınmış olmasına rağmen kendi bünyesinde yeni çalışmalarına devam ediyor ve bu çalışmaları kendi markası adı altında yapıyor. Yeni akıllı telefonlar üzerinde titiz bir çalışma sergiliyor.

Windows Phone Central’da Windows Phone işletim sistemi hakkında ve bu işletim sistemini kullananlar hakkında çeşitli bilgiler yer alıyor. Oradan edinilen bilgilere göre ve sızdırılan görsele göre Lumia 730, Lumia 720’ye çok fazla benziyor. S

erinin bir önceki telefonuna olan benzerlik gösteren cihaz selfie sevenler için tasarlanmış. Bu yüzden 5 MP ön kamera çözünürlüğüne sahip olduğu düşünülüyor.

Ekran boyutunun da 4,7 inç olacağı düşünülüyor.

Selfie için 5 MP kamera ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi amaçlıyor olabilir.  Şimdiden ön kamera ile çekim yapan kişiler için önemli bir alternatif oluşturacağını biliyor ve bu konuda yerini hazırlıyor.

Cihaz hakkında diğer detaylar bilinmiyor ve bu cihazın ne zaman raflarda yer alacağı da meçhul durumlardan biridir.

LUMİA 730
Lumia 730
Paylaş
Önceki İçerikWindows Phone Store 300 Bin Uygulamaya Sahip
Sonraki İçerikHaftanın Ücretsiz Uygulaması: Sketchbook Apple Store’da
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz