Çoğumuz gün boyu elimizden düşmeyen, oyunlar oynayıp, maillerimize baktığımız, mesajlaşıp, aramalar yaptığımız telefonlarımızın şarjlarının yetmediğinden dert yanarız. Özellikle son zamanlarda çıkan akıllı telefonlarımızın şarjı bir hayli çabuk tükenmekte. Peki bu sorununuza moda ürünüymüş gibi gözüken bir bileklik ile çözüm bulacağınızı söylesek ne yapardınız?

QBracalet, QDesigns tarafından geliştirilen moda ürünü ve aynı zamanda şarj eden bir bileklik. Son derece ince ve şık görünüme sahip olan QBracalet bileklikler ile telefonunuzun şarjını %60 kadar arttırmanız mümkün.

Çoğu firma çabuk şarj tüketimine çözüm  bulmak için yeni ürünler ortaya attı. Şimdiye kadarki en çok tercih edilen ürün bataryalı şarj kılıflarıydı. Fakat bu kılıflar oldukça ince ve zarif telefonlarımızı kalınlaştırıyor ve onlara kaba bir görünüm veriyordu.

Bu soruna çare bulan QDesigns, şarj eden bileklik olan QBracalet’i geliştirdi. Bu şık bileklik sayesinde telefonunuzu şarj edebileceksiniz.

Bir çok renk alternatifi bulunan bu şık ürün kendini ışıkla şarj edebildiği gibi microusb ile de şarj edilebilir. Bu şık bilekliği elinizden çıkarttığınızda telefonunuza bağlayıp telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Üstelik QBracalet İosAndroid ve Windows Phone telefonları ile uyumlu olarak çalışabilmekte.

Moda ürünü gibi gözüken ve bir çok renk seçeneği bulunan QBracalet oldukça ince ve göze hoş gelen bir görünüme sahip. Üstelik batarya kapasitesi 1160 Mah. QDesigns’in bu harika ürünün tanıtım videosu yayınlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz