Samsung’tan  Galaxy Tab S Pro Sızıntısı

Samsung’un yaklaşan cihazlarının değişiklik günlükleri yanlışlıkla sızdırması gibi bir alışkanlığı var. Kendi web sitesinde bu gibi benzer durumlar ile son zamanlarda çok fazla karşılaştık.

Galaxy Tab S Pro için de aynı şey söz konusu oldu. Şirket yanlışlıkla henüz piyasada olmayan bir tablet yayınladı.

Milk Müzic uygulaması Google Play Store sayfasında desteklenen cihazlar listesinde yeni tabletin ismini görüyoruz. Samsung Galaxy Tab S ve Note Pro 12.2 zaten mevcut ama listede belirtilenlerden biri sadece gayri resmi olan Tab S Pro gibi görünüyor.

Şuan için Samsung Galaxy Tab S Pro hakkında hiçbir detay yok ama sadece 8.4 ve 10.5-inç ekran boyutları ile geleceği söyleniyor. Mevcut Tab S çizgisinden gidecek olan cihaz muhtemelen daha büyük bir versiyonu olacak ve tahminlere göre 12-inç + olabilir.

 

Samsung’tan  Galaxy Tab S Pro Sızıntısı
Samsung’tan  Galaxy Tab S Pro Sızıntısı

Cihazın bir Premium fiyat etiketi ile üst raf özellikleri sunacağı kuvvetle muhtemeldir.  Sadece daha büyük bir ekran değil, daha büyük özelliklerle gelecek. Sözde cihaz hakkında bilgiler sınırlı ama Samsung önümüzdeki haftalarda MWC 2015 kapsamında yeni tabletlerini açıklayacak.  Sözde tabletleri görmek için orası tam bir şölen olacak.

Kaynak: SamMobile

Paylaş
Önceki İçerikYeni LG Esnek OLED Ekran Görüntüleri
Sonraki İçerikNokia N1 Stokları Tükendi
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz