Samsung NP110S1J Chromebook 2 Windows Sürümü

Samsung Chromebook 2 Intel Celeron N2840 Bay Trail işlemci ile kompakt bir tasarım sunuyor.  Bazılarını yeni Samsung akıllı telefonlar üzerine bulabileceksiniz. Kapağındaki sahte dikişli deri kapak ile bezenmiş 11.6 inç dizüstü bilgisayar geliyor.

Sistem yerine Chrome OS Windows yazılımı bulunuyor ama Samsung, bazı pazarlarda Windows sürümünü sunuyor.

Samsung NP110S1J modelinde 2 GB yerine 4 GB RAM, 16 GB katı hal depolama yerine 128 GB vardır. Windows 8.1 yerine Chrome OS ile çalışır.

Ancak bu modelin Asya dışında sunulan herhangi bir ürünü görülmedi. Geçenlerde Hong Kong’da bu dükkanda dizüstü listelenmişti. Bunun yanı sıra Çin’de satışa sunulacak gibi görünüyor olduğu fark edildi. Bu ilk olarak biraz daha az güçlü Celeron işlemci N2830 ile Samsung Ativ Book M. gibi orta özellikle gelecek. 2014 Güney Kore Samsung’un ev pazarında başlatılan dizüstü bilgisayar fiyatı nispeten yüksek olabilir gibi görünüyor ve yaklaşık 767 $ fiyat etiketi ile sunulabilir.

 

Samsung NP110S1J Chromebook 2 Windows Sürümü
Samsung NP110S1J Chromebook 2 Windows Sürümü

Dizüstü bilgisayar Hong Kong’ta hiçbir satış vergisi olmamasına rağmen genellikle biraz daha pahalı olarak satılıyor. Cihaz Amerika Birleşik Devletleri’nde Hong Kong’tan daha ucuz bir fiyat olan 540 $’a yakın bir fiyat etiketi ile satılabilir.

Kaynak: Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz