Samsung 2017 yılında MWC’de yeni bir tablet tanıtımının ipuçlarını vermişti. En son ki rapor bu ipuçlarını destekler nitelikte. Bu raporda Samsung Galaxy Tab S3 ve S pen tasarımlarını görebiliyoruz.

Android tabletler, önemini yitiriyor gibi hissedilebilir ancak Samsung’un ondan vazgeçemediği açıkça ortada.

Samsung, Galaxy Tab S3 ile -Tahmin edebileceğiniz gibi- 2015 Galaxy Tab S2‘yi takip edecektir. Samsung Galaxy Tab S2’yi daha açık tasarım, 4: 3 ekran oranı ve geliştirilmiş TouchWiz yazılımını vurgulayarak dört yıldız verdik.

Spesifikasyon yükseltme işlemi çok küçük olduğundan ve pil ömründen etkilendiklerini söylememiş olsaydık, derecelendirme sorunsuz geçecekti. Ancak, Galaxy Tab S2, en iyi tabletler listemize hala ikinci sırada yer alıyor – Samsung, Tab S3 için etkileyici bir yenileme yaparsa, en üst noktayı almaya hazır olabilir.

Samsung Galaxy Tab S3 teknik özellikleri

  • 9.6-inc ekran
  • 2,048 x 1,536 piksel çözünürlük
  • Qualcomm snapdragon 820 SoC (1.2GHz)
  • 4GB RAM
  • 32GB storage
  • 12-megapixel kamera
  • Android 7.0 Nougat

Raporda Samsung Galaxy Tab S3 9.6 inç ekrana sahip olacağı belirtilmekte ayrıca, 2,048 x 1,536 super AMOLED ekrana sahip olacağı da bilgiler arasında geçiyor. Snapdragon 820 çekirdek taşıyacağı da açıklanan Samsung Galaxy Tab S3’ün 4 GB Ram kullanacağı ve dahili depolama alanının 32 GB olacağı da bilgiler arasında verilmektedir. Ayrıca raporda ön kamerasının 4.7 piksel olduğu ve arka kamerasının 12MP olacağı da belirtiliyor. Üretilecek olan modelin bir siyah ve bir de gümüş rengi olacağı söylenen tablet, raflarda yerini kısa süre içinde yerini alacak.

Samsung Galaxy Tab S3 piyasaya çıkış tarihi

Samsung, Mobile World Congress 2017 için düzenlediği basın toplantısında yeni bir tablet duyurusu yapacağını açıkladı.

Eğer bu bilgi doğru çıkarsa, 26 Şubat’ta yeni modeli göreceğiz. Samsung, Temmuz 2015’te duyuruyu yaptıktan sonra Galaxy Tab S2’yi piyasaya sürmesi üç ayını almıştı. Dolayısıyla, Galaxy Tab S3 piyasaya çıkış tarihini yakın gelecekte olmasını beklemeyin.

Tablet ayrıca, resmi Bluetooth sertifikasını ve FCC (Federal Communications Commission – Federal İletişim Kurumu) sertifikasyonunu aldı ve her ikisi de neredeyse piyasaya sunulmaya hazır olduğunu bildirdi.

Samsung Galaxy Tab S3 fiyatı

Normalde, fiyatlamanın, yayınlanmamış cihazlar için öngörülmesi gerçekten zor olduğunu ve bunun için çok tahmin edilen bir varsayım gerektirdiğini söyleyebiliriz. Ancak Samsung Galaxy Tab S3 ile biraz daha kolay. Bunun nedeni, tarihi Galaxy Tab S cihazlarının kuruluşundan bu yana tutarlı fiyatlama yapmış olmasıdır. Teşekkürler, Samsung:

 

  • Samsung Galaxy Tab S2 8.0 fiyatı – £319
  • Samsung Galaxy Tab S2 9.7 fiyatı– £399
  • Samsung Galaxy Tab S 8.4 fiyatı– £319
  • Samsung Galaxy Tab S 10.5 fiyatı– £399

Bu nedenle, bir kez daha iki küçük Galaxy Tab S varyantı (küçük ve büyük fiyatlı), sırasıyla 319 £ ve 399 £ fiyatla görmeyi umuyorduk. Tabii ki, Samsung bu yılki fiyatlandırma stratejisini değiştirebilir, ancak bu yılın RR’sinin ön ayaklarından fazla uzaklaşması pek olası değildir.

Bununla birlikte, bir sızıntı gördük – Güney Kore’nin ETNews izniyle – Tab S3’ün 700,000 Kore Won’luk bir fiyata perakende olacağını önermişti. Mevcut döviz kurlarında, 484 sterlinlik bir tahmin yürütüyorum.

Samsung’un genellikle Tab S cihazlarının 4G / LTE sürümlerini de sunduğunu unutmayın. Muhtemelen o lüks, zihin için ilave bir £ 100 (-ish) prim bekleyebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz