İlk olarak söylentiler, sonrasında iddialar ve son olarak sızıntılar. Yeni bir üst seviye akıllı telefonun teknoloji basınındaki haberleri bu gidişatla ilerliyor. Artık Samsung Galaxy S7 ve S7 edge için sızıntı kısmını da çoktan geçtik ve beklenen gün nihayet geldi.

Bugün yani 21 Şubat 2016’da Barselona’daki MWC 2016kapsamında Samsung, yeni üst seviye akıllı telefonları Galaxy S7 ve S7 edge’i resmen tanıtacak. TSİ 20:00 itibariyle başlayacak olantanıtım etkinliğinde Galaxy S7 ve S7 edge ile ilgili merak edilen tüm detaylar paylaşılacak.

Samsung’un Galaxy S7‘yi resmi olarak tanıtımasına artık sadece dakikalar kaldı. Firmanın 2016 amiral gemisiyle ilgili sızıntılar, aslında bizi merak ettiğimiz çoğu şey hakkında bilgi sahibi yapmıştı. Bunlar arasında sürekli açık kalan ekran, Snapdragon 820 işlemci (bölgeye göre Exynos 8 Octa 8890), su ve toz geçirmezlik, microSD kart slotunun geri dönmesi var. Beklenen özelliklerden USB Type C portu ise bu sene gerçeğe dönüşmeyecek gibi görünüyor.

Galaxy S7 ve bugün tanıtılması beklenen Galaxy S7 Edge‘in tasarımını da sızıntılar sayesinde görmüştük. Son olarak Samsung’un yayınladığı iki reklam videosunu görmüştük, ancak bu videolar bize neredeyse hiç ipucu vermiyordu. Sızıntılara rağmen Samsung’un bugüne sakladığı sürpriz özelliklerin olduğuna inanıyoruz.

Samsung’un 360 derecelik özel canlı yayınını buraya tıklayarak takip edebilirsiniz! Mobilde takip etmek için Android sahipleri buraya, iOS kullanıcıları buraya tıklayarak Samsung uygulamasını indirebilirler.

Teknoloji Sende

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz