Samsung Galaxy S6 Edge Tüm Özellikler

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonlar artık resmi oldu ve biz yeni Samsung Galaxy S6 Edge özelliklerine ulaştık.

Samsung Galaxy S6 Edge 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip 5.1 inç ekran ile donatılmıştır, ekran yakışıklının çift kenarına doğru kavislendirmiş.

Yeni Samsung Galaxy S6 Edge akıllı telefon. Okta çekirdek 2.1GHz Samsung Exynos işlemci ve 3 GB RAM ile geliyor.

Yakışıklı 32 GB, 64 GB ve 128 GB depolama seçenekleri dahil olan bir dizi seçeneği ile geliyor ama maalesef cihazda herhangi bir microSD kart yuvası bulunmuyor.

Galaxy S6 Edge Android 5.0 Lollipop ile birlikte geliyor ve cihazda ön ve arka kameralar bulunuyor.

Cihazın arka yüzünde Optik Görüntü Sabitleme ile 16 megapiksel kamera var. Görüntülü aramalar ve Selfieler için ön yüzünde 5 megapiksel kamera bulunuyor.

Galaxy S6 Edge 2600 mAh batarya ile geliyor ve bağlantı mobil taşıyıcı bağlı 300 Mbps hızı ile 4G LTE ile geliyor. Cihaz aynı zamanda çift bant WiFi, WiFi Direct, Bluetooth 4.1, NFC, IR Remote, USB 2.0 ve daha fazlasını sunuyor.

Samsung’un yeni uygulama ve özellikleri ile gelen Samsung Galaxy S6 Edge cihazı 7.0mm ile 70.1mm tarafından 142.1 mm boyutlarında ve 132g ağırlığındadır.

 

Samsung Galaxy S6 Edge Tüm Özellikler
Samsung Galaxy S6 Edge Tüm Özellikler

S6 Edge yeni özelliklerden biri Samsung Pay denen Samsung’un yeni mobil ödeme sistemi ile gelmesi ve cihaz aynı zamanda S Sağlık 4.0 ile birlikte geliyor. Booster, S Finder, S Voice ve daha fazlasını da sunuyor.

Kaynak Samsung

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz