Samsung Galaxy Alfa’yi iFixit Söktü

IFixit gelen adamlar yine iş başında, onlar yeni Samsung Galaxy Alpha akıllı telefonunu sökmeye karar verdi. Bu kez, cihaz yeni bir tasarım ve daha önceki Samsung cihazları üzerinde bir metal kasa ile geliyor.

Bunların yanı sıra bir metal çerçeve olarak, Samsung Galaxy Alpha 1280 x 820 piksel çözünürlüğe sahip 4.7 inç yüksek çözünürlüklü Super AMOLED ekran ile geliyor.

Cihaz 8 çekirdekli Samsung Exynos 5430 işlemci tarafından desteklenmektedir ve aynı zamanda 2GB RAM ve depolama alanı olarak 32GB hem de artı ön ve arka bakan kameralar ile birlikte geliyor.

Cihazın önündeki 2.1 megapiksel ön kameraya nazaran cihazın arkasında 12 megapiksel kamera var. Ayrıca cihazda Android 4.4 KitKat kullanılmış..

iFixit’teki çocuklar cihazları tamir etme indeksi 1’den 10’a kadar. 10’un anlamı mobil cihaz tamir etmek için çok kolay ve 1 ise cihazı onarmak için çok zor olduğu anlamına geliyor.

Samsung Galaxy Alfa iFixit endeksinde 10 üzerinden 5 puan almayı başardı. Pil gibi şeyleri kaldırmanın kolay ancak ekran montaj çıkarmak oldukça zor olduğu açıklandı.

Samsung Galaxy Alfa Söküldü
Samsung Galaxy Alfa Söküldü

Kaynak: geeky-gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz