Samsung‘un ülkemizde tutulan nadir giriş sınıfı akıllı telefon modellerinden birisi olan Samsung Galaxy Ace serisinin dördüncü modeli olanGalaxy Ace 4 geçen yıl satışa sunulmuştu.

Samsung‘un ülkemizde tutulan nadir giriş sınıfı akıllı telefon modellerinden birisi olan Samsung Galaxy Ace serisinin dördüncü modeli olanGalaxy Ace 4 geçen yıl satışa sunulmuştu. Ülkemizde 500 liranın altında satılan akıllı telefonlardan birisi olan Galaxy Ace 4’ün işletim sistemiAndroid 4.4 KitKat sürümünde kalmış, haliyle bu telefonun kullanıcıları da Lollipop güncellemesi gelip gelmeyeceğini merak etmeye başlamıştı.

4 inç TFT kapasitif ekran, 1 GHz Spreadtrum işlemci, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza gibi günümüz telefonlarına göre oldukça düşük özelliklere sahip olan telefonun Android 5.0 Lollipop güncellemesi alıp almayacağı açıklandı. Samsung İngiltere‘nin Twitter’da sorulan bir soruya verdiği yanıta göre bu telefona Lollipop güncellemesi gelmeyecek. (Zaten bu telefona Lollipop gelse muhtemelen telefon kasım kasım kasılırdı.)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz