Ancak sitenin en büyük farkı daha çok resimlerin ön planda olması. Biz de bugün bu yazımızda internet aleminin yükselen sosyal medyası Pinterest‘e giriş yapma ve kayıt olma sırasında yaşanan sıkıntıları çözmeyi amaçlıyoruz.

Öncelikle siteye giriş yapmanız için elbette bir hesap açmanız gerekiyor. Bunun içinde ilk olarak sitenin ana ekranına ulaşmanız gerek. Buradan ulaşabilirsiniz. Bu linke tıklamanızın ardından karşınıza aşağıdaki ekranın olduğu bir sayfanın gelmesi gerekiyor. Buradan da görebileceğiniz için siteye iki şekilde kayıt yapabiliyorsunuz.

Pinterest-kayıt

Gördüğünüz gibi isterseniz Facebook’taki kişisel bilgilerinizi aynen kullanarak kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında yeni bilgilerle kaydolmak da mümkün. Facebook ile devam et seçeneğini tıklarsanız vereceğiniz birkaç iznin ardından işleminiz tamamlanacak. Ancak yeni bilgileri kullanmak isterseniz, e-posta ile kaydol demeniz gerekiyor. Bunun ardından aşağıda yer alan kayıt formu karşınıza gelecek.

Pinterest-kayıt-formu

Bu formu doldurmanız ve devam et butonuna basmanızın ardından artık sizin de bir Pinterest hesabınız var demektir. Artık giriş yapma işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için de verdiğimiz linkten ulaşacağınız giriş sayfasına dönmeniz gerekiyor. İlk resimde de göreceğiniz oturum aç butonuna tıklayarak Pinterest’e giriş işlemini başlatabilirsiniz.

Pinterest-giriş

Karşınıza gelen bu ekranda dilerseniz diğer sosyal ağlar aracılığı ile dilerseniz de kayıt sırasında oluşturduğunuz taze hesap ile giriş yapabilirsiniz. Eğer şifrenizi unuttuysanız “Parolanızı mı unuttunuz?” yazısına tıklamanız size yardımcı olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz