Dünyaca ünlü canlı video yayını hizmeti sağlayan Periscope yeni güncelleme ile Google Play Store platformunda yayınlandı.

Mayıs 16 tarihi itibari ile Periscope yeni özellikleri ile Google Play Store Platformunda yayınlanmaya başladı, Son güncellemeye gelen özellikler arasında Harita özelliği geldi HARİTALAR (nihayet!): Yeni harita uygulamasıyla dünyanın her yerinden canlı anlık görüntüler alabiliyorsunuz, Diğer güncellemelerinden biride Video sabitliği iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri. ile karşımıza çıktı, Paylaşımlarda seçenekleri çoğalttılar bu seçenekler arasında PAYLAŞIM BİLGİLERİ: Artık ana listede kimin seninle bir yayın paylaştığını görebileceksin.

Periscope’un diğer güncellemeleri arasında, Harita, Google Play Services aboneliği olan cihazlarda kullanılabilir. Bir diğer ve son güncellemeside ULUSLARARASI DESTEK: Uygulamayı sağdan sola dilleri de kapsayacak biçimde 32 dile çevrildi.

Kullanıcı yorumlarına bakarsak olumlu yorumlardan ziyade olumsuz yorumlar ön plana çıkıyor, Google play  Store platformunda ki Periscope güncellemesi son hali ile pek sevilmemişe benziyor.

Periscope Kullanıcı Yorumları
Periscope Kullanıcı Yorumları

Kaynak: play.google.com/store

Priscope indirmek içinde aşağıdaki kendi sayfasından indirebilirsiniz.

[appbox tv.periscope.android googleplay ]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz