Onion Omega ile Internet of Things Projesi

Internet yaratma projelerine geliştiriciler Onion Omega adını verdi ve oluşturulan yeni bir gelişme kurulu ilginizi çekebilir.

Onion Omega  sadece 28mm x 52mm boyutlarında ve OpenWRT Linux işletim sistemini çalıştırır. 64MB DDR2 ve iç Flaş depolama 16 MB tarafından desteklenen bir 400MHz işlemci tarafından desteklenmektedir.

Onion  Omega diğer özellikleri 802.11 b / g / n kablosuz bağlantı ve 16 GPIO portlarını yanı sıra Python, node.js, PHP, Ruby, Lua ve daha kullanma yeteneği vardır. Onun yaratıcıları açıklar:

-Omega Internet için bir buluş platformudur. WiFi özellikli gelir ve Python ve Node.JS. gibi popüler dillerin destekler. Omega oluşturma ve yazılım uygulamaları yüklemeden kadar kolay donanım prototipi sağlar.

Omega kompakt olduğundan, onunla çalışmak zor olabilir. Yani, USB, güç kaynağı, RGB LED, butonlar gibi sık kullanılan arayüzleri ortaya çıkarır ve bu yüzden kolay Omega aksesuarları bağlamak için iskele tasarladık. Basitçe de Omega takın ve hacke başlayın! –

 

Onion Omega ile Internet of Things Projesi
Onion Omega ile Internet of Things Projesi

Kalkınma kurulu Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde önümüzdeki haftalarda ürünü başlattı. Internet of Things adı altında tasarlanmış yeni Onion Omega hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntılı bilgi için resmi web sitesine bakabilirsiniz.

Kaynak: OO

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz